Ο Chris Evans των Captain America είχε το ίδιο smartphone από το 2015! (ΕΙΚΟΝΑ)

Το οποίο μόλις αποχαιρέτησε
26 Ιουνίου 2022 14:40
Ο Chris Evans των Captain America είχε το ίδιο smartphone από το 2015! (ΕΙΚΟΝΑ)

Φαίνεται πως ο Chris Evans είναι άνθρωπος της συνήθειας και παρόλο που δίχως υπερβολή έχει περιουσία εκατομμυρίων χάρη στη συμμετοχή του σε τεράστιες blockbuster ταινίες, όπως τα Captain America και τα Avengers της Marvel, εδώ και επτά σχεδόν χρόνια χρησιμοποιούσε το ίδιο smartphone. Ναι, καλά διαβάσατε.

Όπως αποκάλυψε μέσα από μια δημοσίευση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και ένα αντίστοιχο tweet στο Twitter, τα οποία έγιναν viral με πάνω από 3 εκατομμύρια likes συνδυαστικά, ο Evans χρησιμοποιούσε ένα iPhone 6S.

Πρόκειται για την ένατη γενιά του iPhone της Apple που έκανε το ντεμπούτο της το Σεπτέμβριο του 2015, μέχρι που αποσύρθηκε από τα ράφια των καταστημάτων το 2018 με την ανακοίνωση των iPhone XS, iPhone XS Max και iPhone XR.

Μέσα από τις δημοσιεύσεις του, ο Evans μοιράστηκε μερικά από τα παράπονά του και μερικά από τα στοιχεία που θα του λείψουν, τονίζοντας:

RIP iPhone 6s

Είχαμε μια καλή πορεία. Θα μου λείψει το home κουμπί σου.

Δε θα μου λείψει όμως η μάχη τα βράδια για να σε κάνω να φορτίσεις. Ούτε οι γεμάτες κόκκους φωτογραφίες μας. Ή η ξαφνική πτώση της μπαταρίας σου από 100% σε 15% σε εντελώς νεκρό μέσα σε λίγα λεπτά.

Ήταν μια άγρια περιπέτεια.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chris Evans (@chrisevans)

Τώρα, ο Evans όπως φαίνεται έκανε τη μετάβαση σε ένα iPhone 13 Pro, οπότε σίγουρα η ποιότητα των φωτογραφιών του θα βελτιωθεί, ενώ και οι περιπέτειές του με την μπαταρία αναμένεται να μειωθούν σε συχνότητα. Από την άλλη, ο πασίγνωστος ηθοποιός μάλλον θα χρειαστεί και νέα ακουστικά, αφού το νέο του smartphone δεν έχει headphone jack, ενώ θα πρέπει να ξεχάσει και το Touch ID και να αρχίσει να συνηθίζει το ξεκλείδωμα με το πρόσωπό του.

Αν o Evans πάει ξανά κόντρα στη μόδα της ετήσιας αλλαγής και αναβάθμισης και καταφέρει πάλι να μείνει με το ίδιο smartphone για μια επταετία, μάλλον η επόμενη συσκευή του θα είναι το iPhone 20!