Τα νέα ακουστικά της Razer ονομάζονται “Barracuda Pro” και είναι για τους πιο…ψαγμένους

Έχει επενδύσει αρκετά στα νέα προϊόντα της η εταιρία
01 Ιουνίου 2022 10:59
Τα νέα ακουστικά της Razer ονομάζονται “Barracuda Pro” και είναι για τους πιο…ψαγμένους

Η Razer αποκάλυψε δύο νέα premium ακουστικά που έρχονται με την ονομασία “Barracuda” (νέα βερσιόν) και “Barracuda Pro”, τα οποία επικεντρώνονται τόσο στη διπλή ασύρματη συνδεσιμότητα (2,4 GHz μέσω USB-C dongle και Bluetooth) όσο και στην εξαιρετική ποιότητα ήχου -όπως λέει η ίδια.

Όντας Pro, αυτά είναι τα κορυφαία ακουστικά της σειράς που μπορείτε να αποκτήσετε από σήμερα κιόλας και κοστίζουν περίπου $250. Ωστόσο, αν επιθυμείτε μία πιο απλή λύση, τότε η τιμή των Barracuda ανέρχεται στα $150. Mεταξύ άλλων και τα δύο προϊόντα προσφέρουν active noise cancellation, βελούδινα μαξιλαράκια και έναν ενσωματωμένο ενισχυτή ήχο “THX Achrimatic” για πιο ισχυρό και ακριβή ήχο.

Αξίζει να αναφερθεί πως και τα δύο νέα μοντέλα διαθέτουν drivers 50mm (το Barracuda X και πολλά άλλα ακουστικά της Razer διαθέτουν 40mm drivers) και αντί να έχουν αποσπώμενο μικρόφωνο, η εταιρία αποφάσισε να ενσωματώσει beamforming μικρόφωνα που έχουν και noise cancellation.

Η Razer διαφημίζει σε αυτά τα ακουστικά το SmartSwitch Dual Wireless, που μόλις ενεργοποιηθεί, το headset μπορεί να συνδεθεί σε δύο συσκευές ταυτόχρονα και μπορείτε να εναλλάσσετε εσείς αυτό που ακούτε με το πάτημα ενός κουμπιού.

Η Razer λέει ότι έριξε αρκετή δουλειά σε αυτά τα ακουστικά, ειδικά στα PRO τα οποία έχουν “ bio-cellulose” drivers και μπορούν να μειώσουν το harmonic distortion.