Το Huawei Watch GT 3 Pro έρχεται με πολλές λειτουργίες και 14 μέρες μπαταρία

Οι νέες προτάσεις της εταιρίας
28 Απριλίου 2022 19:44
Το Huawei Watch GT 3 Pro έρχεται με πολλές λειτουργίες και 14 μέρες μπαταρία

Η Huawei ανακοίνωσε το Watch GT 3 Pro και το Huawei Band 7 με ιδιαίτερο design και δυνατά χαρακτηριστικά. Το Huawei Watch GT 3 Pro διατίθεται σε δύο μεγέθη – 46mm titanium και 43mm ceramic, ενώ και τα δύο μεγέθη διαθέτουν AMOLED οθόνη 1,43 και 1,32 ίντσες αντίστοιχα. Το μεγαλύτερο μοντέλο υπόσχεται έως και 14 ημέρες διάρκεια ζωής της μπαταρίας με τυπική χρήση ή 8 ημέρες για πιο βαριές χρήσεις, καθώς και 7 ημέρες τυπικής χρήσης για το μικρότερο μοντέλο.

Huawei Watch GT 3 Pro

Το smartwatch σάς επιτρέπει να το πάρετε μαζί σας σε καταδύσεις έως και 30 μέτρα και έχει πολλές λειτουργίες που θα σας βοηθήσουν στην προπόνησή σας. Εκτός από 100 αθλητικές λειτουργίες, οι οποίες οι 18 χαρακτηρίζονται ως “επαγγελματικές”, μπορείτε να το πάρετε μαζί σας και σε γκολφ αν θέλετε, καθώς υπάρχουν 300 pre-load γήπεδα-χάρτες μέσα στο ρολόι.

Επίσης, διαθέτει ECG αισθητήρα που υπόσχεται να παρέχει πολλά δεδομένα για την υγεία της καρδιάς σας, πέρα από τον τυπικό καρδιακό παλμό που έχουμε δει σε άλλα smartwatch. Συγκεκριμένα, υπάρχει λειτουργία για να μετράτε το οξυγόνο στο αίμα σας, υπάρχει θερμόμετρο, ενώ διαθέτει παρακολούθηση ύπνου και άγχους.

Το ρόλοι τρέχει με το HarmonyOS, διαθέτει NFC για να πληρώνετε από αυτό, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως κλειδί για το αυτοκίνητό σας, εφόσον το υποστηρίζει.

Το Huawei Watch GT 3 Pro ξεκινάει από τα €360 αλλά δεν έγινε γνωστό πότε θα φτάσει στην Ευρώπη.

Huawei Band 7

Αν δε θέλετε μεγάλο ρόλοι, τότε το Huawei Band 7 είναι για εσάς και κοστίζει μόλις €39. Το smartband έχει πάχος 9,99mm, ζυγίζει 16 γραμμάρια και η μπαταρία του διαρκεί περίπου 14 ημέρες τυπικής χρήσης, ενώ παράλληλα διαθέτει και Always On display.

Έτσι, έρχεται εξοπλισμένο με μία AMOLED οθόνη 1,47 ιντσών και σε τέσσερις χρωματισμούς μαύρο, κόκκινο, πράσινο και ροζ. Επιπροσθέτως, εκτός από την παρακολούθηση του καρδιακού παλμού, υπάρχει και ένας αισθητήρας που μετράει το οξυγόνο στο αίμα, ενώ μετράει και την άπνοια που κάνετε όταν κοιμάστε. Διαθέτει 96 αθλητικές λειτουργίες και αντέχει στο νερό στα 5 μέτρα.

Τέλος, έρχεται σε δύο εκδόσεις CNY 270 και CNY 310 με την τελευταία να υποστηρίζει και NFC.