Προκαλώ Την Huawei! | Huawei Watch GT 4

Ο Σάκης προκάλεσε την Huawei να του αλλάξει το ρολόι που φοράει
03 Νοεμβρίου 2023 14:17
Προκαλώ Την Huawei! | Huawei Watch GT 4

Το νέο βίντεο του Inferno Braveheart μόλις κυκλοφόρησε ο Σάκης έκανε μια πρόκληση. Έχει μια ιδιαίτερη λατρεία στα smartwatches της Ηuawei και το Watch GT4 Pro δεν φεύγει από το χέρι του. 

Έτσι προκάλεσε την Huawei να του αλλάξει το ρολόι που φοράει για χάρη του Huawei Watch GT 4, που είναι η νέα πρόταση της εταιρίας για το ευρύ κοινό, το οποίο όμως δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα "ακριβά" smartwatch! Απολαύστε το βίντεο παρακάτω: 

Περισσότερα για το smartwatch: https://consumer.huawei.com/gr/wearab... 

Η παρακολούθηση της υγείας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με την TruSeen 5.5+ τεχνολογία, καθώς μπορεί να ανιχνεύσει την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια του ύπνου αποκαλύπτοντας συμπτώματα υπνικής άπνοιας, ενώ μπορεί ακόμα και να προβλέψει τις εμμηνορροϊακές περιόδους των γυναικών με 15% μεγαλύτερη ακρίβεια από τα mainstream smartwatches, χάρη στην ανάλυση καρδιακού ρυθμού, θερμοκρασίας σώματος, ρυθμού αναπνοής και άλλα.. Τα 8 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη της Huawei, προσφέρουν 30% πιο ακριβείς μετρήσεις με βελτιωμένους αλγορίθμους.

Στον τομέα fitness το HUAWEI WATCH GT 4 δεν αστειεύεται και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε στενά κάθε σας δραστηριότητα. Εδώ έχει προστεθεί η λειτουργία Stay Fit, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τις θερμίδες του. Χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ο χρήστης μπορεί να δει τη θερμιδική του πρόσληψη και καύση, προσαρμόζοντας την καθημερινότητά του για να πετύχει τους στόχους του.

Να ξεκαθαρίσουμε πως τα smartwatches της HUAWEI είναι απολύτως συμβατά με Android και iOS συσκευές. Δε χρειάζεται δηλαδή να έχετε ένα Apple Watch αν έχετε iPhone ή ένα Android Wear smartwatch αν έχετε κάποιο Android τηλέφωνο, καθώς τα smartwatches της HUAWEI θα σας προσφέρουν όλη την γκάμα των χαρακτηριστικών τους ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Όπως πάντα, η HUAWEI παραμένει ο πρωταθλητής στη διάρκεια μπαταρίας, με τα νέα WATCH GT 4 να προσφέρουν έως και δύο εβδομάδες χρήσης πριν χρειαστούν φόρτιση.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 249, 269 και 349 Ευρώ για τα HUAWEI WATCH GT4 Black Strap, HUAWEI WATCH GT4 Green Woven Strap, HUAWEI WATCH GT4 Stainless Steel Strap αντίστοιχα, καθώς και  με 249, 299 και 399 Ευρώ  για τα HUAWEI WATCH GT4 White Leather Strap, HUAWEI WATCH GT4 Gold Milanese Strap και HUAWEI WATCH GT4 Steel Stainless Steel Strap, αντίστοιχα.