Το smartwatch της εικόνας δεν είναι της Apple, αλλά της Huawei

Θα ανακοινωθεί επίσημα σύντομα
01 Μαΐου 2024 09:59
Το smartwatch της εικόνας δεν είναι της Apple, αλλά της Huawei

Η Huawei ανακοίνωσε πρόσφατα την ολοκαίνουργια Pura 70 flagship σειρά τηλεφώνων της, αλλά φαίνεται ότι είμαστε εξίσου κοντά στο να δούμε το επόμενο smartwatch της εταιρίας.

Ο λόγος γίνεται για το Huawei Watch Fit 3, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα σύντομα, αλλά σύμφωνα με τις πρώτες εικόνες που έχουν διαρρεύσει είναι αρκετά παρόμοιο με τα Apple Watch. Μάλιστα, οι φωτογραφίες κάνουν τον γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες, με τους χρήστες να λένε ότι μιλάμε σχεδόν για έναν “κλώνο” του έξυπνου ρολογιού της Apple.

Τις εικόνες φέρνει στη δημοσιότητα ο Roland Quandt μέσα από τον λογαριασμό του στο X, όπου βλέπουμε ένα ρολόι με τετράγωνο σχήμα και λεπτά bezels, καθώς και στρογγυλεμένες γωνίες, αλλά και δύο κουμπιά στο δεξί μέρος. Η κορόνα βρίσκεται δεξιά πάνω, όπως ακριβώς συμβαίνει και στα Apple Watch, ενώ και τα bands (λουράκια) συνδέονται με έναν διαφορετικό τρόπο.

Δείτε τις εικόνες παρακάτω:

Σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, το Huawei Watch Fit 3 θα έχει μία AMOLED οθόνη στις 1.82 ίντσες με 480x480 ανάλυση, περίπου ίδια δηλαδή με το Apple Watch. Το προϊόν αναμένεται να έχει 4GB στη μνήμη RAM, καθώς και μετρήσεις καρδιακών παλμών, οξυγόνου στο αίμα, μέτρηση ύπνου και ό,τι άλλο βλέπουμε στα smartwatches της αγοράς.