Sponsored By Huawei

Το HUAWEI GT 4 είναι ένα κόσμημα στον καρπό σας

Πιο ισχυρό από ποτέ
18 Οκτωβρίου 2023 11:00
Το HUAWEI GT 4 είναι ένα κόσμημα στον καρπό σας

Η HUAWEI, στο πλαίσιο της σειράς των GT smartwatches, παρουσιάζει το HUAWEI WATCH GT 4 - μια εξαιρετική προσθήκη που αναμειγνύει με μοναδικό τρόπο τον καινοτόμο σχεδιασμό με επιδόσεις αθλητισμού και παρακολούθησης υγείας. Με μια ποικιλία από εντυπωσιακά σχέδια και εξελιγμένες λειτουργίες, το HUAWEI WATCH GT 4 καλύπτει κάθε ανάγκη του σύγχρονου καταναλωτή που αναζητά εξελιγμένη τεχνολογία χωρίς να υποκύπτει στο στυλ του.

Το HUAWEI WATCH GT 4 είναι ένα πραγματικό κόσμημα για τον καρπό σας και είναι ίσως το πιο “fashion” προϊόν που έχει κυκλοφορήσει η εταιρία, όπως μαρτυρά και η “Fashion Forward” καμπάνια της. Συνδυάζει το κλασσικό με τις σύγχρονες τάσεις με έναν αρμονικό τρόπο. Υπάρχουν δύο σχεδιαστικές παραλλαγές. Μία με καντράν οκταγωνικού σχεδιασμού 46mm και ένα με 41mm το οποίο είναι πιο κομψό με σκοπό να μοιάζει με κόσμημα. Το δεύτερο είναι σίγουρα το ρολόι επιλογής για ένα κομψό και μοδάτο γυναικείο στυλ με κομψό ατσάλινο μπρασελέ, μπρασελέ Milanese ή δερμάτινο λουράκι. Οι 25.000+ όψεις της οθόνης που είναι διαθέσιμες θα δώσουν έναν άλλον αέρα στο στυλ σας, μοναδικό για τον καθένα και την καθεμία.

Η παρακολούθηση της υγείας έχει περάσει σε άλλο επίπεδο με την TruSeen 5.5+ τεχνολογία, καθώς μπορεί να ανιχνεύσει την αναπνοή σας κατά τη διάρκεια του ύπνου αποκαλύπτοντας συμπτώματα υπνικής άπνοιας, ενώ μπορεί ακόμα και να προβλέψει τις εμμηνορροϊακές περιόδους των γυναικών με 15% μεγαλύτερη ακρίβεια από τα mainstream smartwatches, χάρη στην ανάλυση καρδιακού ρυθμού, θερμοκρασίας σώματος, ρυθμού αναπνοής και άλλα.. Τα 8 χρόνια εμπειρίας στην έρευνα και ανάπτυξη της Huawei, προσφέρουν 30% πιο ακριβείς μετρήσεις με βελτιωμένους αλγορίθμους.

Στον τομέα fitness το HUAWEI WATCH GT 4 δεν αστειεύεται και σας επιτρέπει να παρακολουθείτε στενά κάθε σας δραστηριότητα. Εδώ έχει προστεθεί η λειτουργία Stay Fit, η οποία επιτρέπει στο χρήστη να παρακολουθεί και να διαχειρίζεται τις θερμίδες του. Χρησιμοποιώντας δεδομένα σε πραγματικό χρόνο, ο χρήστης μπορεί να δει τη θερμιδική του πρόσληψη και καύση, προσαρμόζοντας την καθημερινότητά του για να πετύχει τους στόχους του.

Μεγάλο μέρος της καμπάνιας της HUAWEI αποτελούν οι δηλώσεις του ολυμπιονίκη Mo Farah και της fitness influencer Pamela Reif, οι οποίοι είναι οι πρεσβευτές των wearable προϊόντων της HUAWEI.

Είναι απίστευτο ότι τόσο η Huawei όσο και εγώ ξεκινήσαμε την πορεία μας στο γυμναστήριο ταυτόχρονα. Στα δέκα χρόνια που είμαι λάτρης της γυμναστικής, η τεχνολογία έχει διαδραματίσει εξαιρετικά σημαντικό ρόλο βοηθώντας τους ανθρώπους να ζουν έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής. Η Huawei βρίσκεται στην πρώτη γραμμή αυτής της καινοτομίας, αλλά το κάνει με έναν πολύ ωραίο τρόπο. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο στη στρατηγική wearable της Huawei είναι ότι οι συσκευές της δεν μοιάζουν με smartwatches! Είναι πραγματικά όμορφα αξεσουάρ μόδας, ενώ σου προσφέρουν και τα οφέλη στα σπορ. – Pamela Reif

Εδώ και πολλά χρόνια είμαι περήφανος που χρησιμοποιώ τα wearables της Huawei για να παρακολουθώ τη δραστηριότητα και τις μετρήσεις μου, με ακρίβεια. Οι γνώσεις, που η προπονητική μου ομάδα και εγώ, μπορέσαμε να αντλήσουμε από τα ρολόγια αποδείχθηκαν ανεκτίμητες, καθώς αγωνιζόμουν στο υψηλότερο επίπεδο. Τώρα, που έχω κρεμάσει τα αθλητικά μου παπούτσια – επαγγελματικά τουλάχιστον – ανυπομονώ να απολαύσω τη ζωή λίγο περισσότερο, να βγω έξω, στην πόλη. Εκεί είναι που τα ρολόγια της Huawei λάμπουν πραγματικά. Φαίνονται τόσο υπέροχα όσο είναι! – Mo Farah

Να ξεκαθαρίσουμε πως τα smartwatches της HUAWEI είναι απολύτως συμβατά με Android και iOS συσκευές. Δε χρειάζεται δηλαδή να έχετε ένα Apple Watch αν έχετε iPhone ή ένα Android Wear smartwatch αν έχετε κάποιο Android τηλέφωνο, καθώς τα smartwatches της HUAWEI θα σας προσφέρουν όλη την γκάμα των χαρακτηριστικών τους ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιείτε.

Όπως πάντα, η HUAWEI παραμένει ο πρωταθλητής στη διάρκεια μπαταρίας, με τα νέα WATCH GT 4 να προσφέρουν έως και δύο εβδομάδες χρήσης πριν χρειαστούν φόρτιση.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής είναι 249, 269 και 349 Ευρώ για τα HUAWEI WATCH GT4 Black Strap, HUAWEI WATCH GT4 Green Woven Strap, HUAWEI WATCH GT4 Stainless Steel Strap αντίστοιχα, καθώς και  με 249, 299 και 399 Ευρώ  για τα HUAWEI WATCH GT4 White Leather Strap, HUAWEI WATCH GT4 Gold Milanese Strap και HUAWEI WATCH GT4 Steel Stainless Steel Strap, αντίστοιχα.

To HUAWEI WATCH GT4 – είναι διαθέσιμο στην Ελληνική αγορά μέσω του δικτύου καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei, και για κάθε αγορά, οποιασδήποτε έκδοσης, παίρνετε δώρο τα καταπληκτικά ασύρματα ακουστικά HUAWEI Freebuds SE 2. Η προσφορά ισχύει έως το τέλος Σεπτεμβρίου ή έως εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.