Γνωρίστε το επόμενο smart band της Huawei που θα κοστίζει λιγότερα από 60 ευρώ!

Τα teasers ξεκίνησαν
17 Μαρτίου 2024 10:05
Γνωρίστε το επόμενο smart band της Huawei που θα κοστίζει λιγότερα από 60 ευρώ!

Έχει περάσει σχεδόν ένας χρόνος από τότε που η Huawei κυκλοφόρησε το Band 8 και η εταιρία έχει ξεκινήσει ήδη τα teasers για το επόμενο έξυπνο band της, το οποίο θα ονομάζεται Huawei Band 9. Οι φήμες λένε ότι αυτό το προϊόν θα κυκλοφορήσει πολύ σύντομα μαζί με τα ακουστικά FreeLace Pro 2 και πιο συγκεκριμένα μέσα στον Απρίλιο.

Μάλιστα, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές εικόνες από το Huawei Band 9 από κάποια καταστήματα που αναμένεται να το ανεβάσουν στη σελίδα τους για pre-order. Το Band 9 έχει την κωδική ονομασία “Kimi” και ουσιαστικά θα είναι μια αναβαθμισμένη έκδοση, που θα παραμείνει όμως στην ίδια τιμή. Όλοι λένε, ότι αυτό το band θα κοστίζει 59 ευρώ.

Το Huawei Band 9 θα έχει μια AMOLED οθόνη στις 1.47 ίντσες που θα είναι ανάλυσης 368x194, ενώ παράλληλα θα προσφέρει μια μεγάλη μπαταρία στα 180mAh. Φυσικά, και εδώ θα υπάρχει υποστήριξη για 5 ATM αντοχή στο νερό, Wi-Fi και Bluetooth για να συνδέεται στο τηλέφωνό σας.

Δείτε εικόνες:

Σύμφωνα με το GSMarena, το Band 9 θα έρθει σε πέντε διαφορετικά χρώματα, μαύρο, μπλε, λευκό, κίτρινο και ροζ με νέα straps, με την Huawei να μπαίνει σε μία νέα φάση ζωής που θα προσφέρει πολλά χαρακτηριστικά που δεν υπήρχαν πριν στα Band της.

Μέχρι να ανακοινωθεί και επίσημα το νέο Band της Huawei, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.