Sponsored By Huawei

HUAWEI Watch 4 Pro: Ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας 7 σημείων σε μόλις 1 λεπτό

Με εκπληκτική ποιότητα κατασκευής
09 Ιουλίου 2023 11:15
HUAWEI Watch 4 Pro: Ολοκληρωμένος έλεγχος υγείας 7 σημείων σε μόλις 1 λεπτό

Η HUAWEI κυκλοφόρησε το νέο της premium smartwatch, το Watch 4 Pro, το οποίο φορά και ο υπογράφων. Πρόκειται για ένα ρολόι απαράμιλλής ποιότητας, με τιτάνιο αεροδιαστημικής ποιότητας και κυρτό κρύσταλλο ζαφειριού στην οθόνη, κάνοντας την εμφάνισή του να ξεχωρίζει στο χέρι σας. Φυσικά για αυτούς που δεν προτιμούν ένα μπρασελέ, υπάρχει και η επιλογή για δερμάτινο λουράκι σε σκούρο καφέ. Σε κάθε περίπτωση, είναι σίγουρα ένα κόσμημα στο χέρι σας που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει ακόμα κι από παραδοσιακά, ακριβά ρολόγια.

Η ποιότητά του όμως είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, καθώς στο εσωτερικό κρύβει ακόμα καλύτερα χαρακτηριστικά. Αρχικά να αναφέρω πως η οθόνη LTPO 1.5 ίντσας είναι από τις πιο καθαρές οθόνες που έχω δει σε ρολόι, ενώ διαθέτει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια που δίνουν αναλογία οθόνης προς σώμα 72%.

Το Watch 4 Pro διαθέτει λειτουργία η οποία το ανεξαρτητοποιεί από τη σύνδεση με το τηλέφωνο. Χάρη σε δυνατότητα χρήσης eSIM, μπορείτε να πραγματοποιήσετε κλήσεις, να στείλετε μηνύματα, να πληρώσετε μέσω του Wallet της HUAWEI, να πλοηγηθείτε και να κατεβάσετε εφαρμογές από το App Gallery, όλα χωρίς να έχετε μαζί σας το τηλέφωνο. Ωστόσο προσωπικά χρησιμοποιώ την λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας που απενεργοποιεί κάποια από αυτά τα χαρακτηριστικά και θα σας εξηγήσω παρακάτω το λόγο. Σε κάθε περίπτωση, είναι πανεύκολο να εναλλάξετε τις λειτουργίες όποτε το επιθυμείτε ή ανάλογα τις συνθήκες.

Ίσως το πιο εντυπωσιακό χαρακτηριστικό του smartwatch, είναι το Health Glance, ο έλεγχος της συνολικής σας υγείας δηλαδή μέσα σε ένα μόλις λεπτό, ο οποίος βασίζεται σε επτά δείκτες ταυτόχρονα, συμπεριλαμβανομένου του καρδιακού παλμού, του επιπέδου SpO2, της επισκόπησης της αναπνευστικής λειτουργίας και της καρδιαγγειακής υγείας. Τα αποτελέσματα είναι άμεσα εκτυπώσιμα ή μπορείτε να τα κοινοποιήσετε στο γιατρό σας.

Η νέα και βελτιωμένη τεχνολογία ηλεκτροδίων TrueSeen 5.0+ προσφέρει ένα ακριβέστατο ηλεκτροκαρδιογράφημα, απλά αγγίζοντας το ηλεκτρόδιο στο πλάι για 30 δευτερόλεπτα. Το ρολόι προσφέρει με τον ίδιο τρόπο μέτρηση της αρτηριακής δυσκαμψίας, βάζοντας την υγεία της καρδιάς σας και την πρόληψη σε μία καθημερινή προτεραιότητα.

Ο premium τύπος του Watch 4 Pro όμως δε σημαίνει πως δεν απευθύνεται και σε επαγγελματίες αθλητές. Το αντίθετο μάλιστα, αφού το χρησιμοποιεί ένας από τους κορυφαίους δρομείς μεγάλων αποστάσεων στον κόσμο, ο Βρετανός Sir Mo Farah.

Το καινούργιο HUAWEI WATCH 4 Pro είναι ένας νικητής κατά την άποψή μου, καθώς λατρεύω το premium φινίρισμα τιτανίου και την οθόνη που είναι πραγματικά απίστευτη! Μπορεί ο περισσότερος κόσμος να πιστεύει πως εγώ και ο προπονητής μου νοιαζόμαστε μόνο για τις επιδόσεις στο τρέξιμο. Η αλήθεια είναι πως είναι εξίσου σημαντικές και οι γενικές μετρήσεις υγείας, ώστε να μπορούμε να αναλύουμε το σημείο στο οποίο βρίσκεται η γενικότερη απόδοσή μου. Απλά και εύκολα, με το πάτημα ενός κουμπιού στο HUAWEI WATCH 4 Pro, έχουμε όλα τα απαραίτητα δεδομένα. Το λατρεύω!

Παραδοσιακά, η HUAWEI είναι ο βασιλιάς όσον αφορά τη διάρκεια μπαταρίας των smartwatch της. Στην τυπική λειτουργία με eSIM, προσφέρει 4.5 μέρες μπαταρίας, αλλά στη λειτουργία εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας που χρησιμοποιώ εγώ χωρίς να χάνω κάτι από παρακολούθηση υγείας, προπόνηση ή Bluetooth επικοινωνίες, η μπαταρία έχει διαρκέσει 20 μέρες! Το ρολόι φορτίζει ασύρματα μέσα σε μία ώρα στο 100%.

Και μιας και διανύουμε το καλοκαίρι, να πω πως μπορείτε άφοβα να βουτήξετε στο νερό με αυτό, καθώς διαθέτει πιστοποίηση IP68, κάτι το οποίο το κάνει κατάλληλο για εμβύθιση έως και 100 μέτρα. Διαθέτει επίσης ειδικές λειτουργίες κατάδυσης, καθώς και λειτουργία drain για να αποβάλλει το νερό από το ηχείο του.

Τέλος, να αναφέρω πως φυσικά, το HUAWEI Watch 4 Pro, όπως και όλα τα HUAWEI smartwatches, είναι συμβατό με iOS και Android smartphones. Ανεξαρτήτως της συσκευής που χρησιμοποιείτε, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή Huawei Health και να έχετε όλα τα δεδομένα και τις ρυθμίσεις του ρολογιού στο κινητό σας.

Το smartwatch HUAWEI Watch 4 Pro είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα από το επίσημο δίκτυο καταστημάτων των συνεργατών της HUAWEI. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

 

Tags: