Sponsored By Huawei

Ο Βαλεντίνος έφτασε στην HUAWEI με μοναδικές προσφορές

Νέα έρευνα για τα οφέλη της σχέσης
13 Φεβρουαρίου 2024 09:00
Ο Βαλεντίνος έφτασε στην HUAWEI με μοναδικές προσφορές

Έφτασε αυτή η εποχή του χρόνου όπου τα ζευγάρια καλούνται να εκδηλώσουν την αγάπη τους μέσα από δώρα και ρομαντισμό. Με αφορμή την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Huawei πραγματοποίησε μία πανευρωπαϊκή έρευνα στην οποία μελετά το κατά πόσο η συμβίωση με έναν ρομαντικό σύντροφο μπορεί να ωφελήσει την ψυχική ευεξία αλλά και τη σωματική υγεία.

Η συντροφικότητα και η συναισθηματική υποστήριξη που προσφέρει ένας σύντροφος συμβάλλουν σημαντικά στην αντιμετώπιση των αντιξοότητων της καθημερινότητας και των δύσκολων στιγμών, ενώ προσφέρει και ένα αίσθημα ασφάλειας. Επιπλέον, οι κοινές ευθύνες και η αμοιβαία φροντίδα οδηγούν σε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής, με μειωμένα επίπεδα άγχους. Αυτό τουλάχιστον έδειξε η έρευνα, με το 47% των συμμετεχόντων να παραδέχονται πως δεν είναι ικανοποιημένοι από την φυσική του κατάσταση, αλλά ανάμεσά τους, αυτοί που συμβιώνουν με ένα σύντροφο παρουσιάζουν σημαντικά καλύτερα επίπεδα ψυχικής υγείας. Παρατηρείται επίσης πως άτομα που έχουν ικανοποιητικές, μακροχρόνιες σχέσεις, εμφανίζουν χαμηλότερα επίπεδα ορμονών του στρες και βελτιωμένη καρδιαγγειακή υγεία. Επιπλέον, οι σύντροφοι που ενθαρρύνουν και παρακινούν ο ένας τον άλλον, αποκτούν πιο υγιεινές συνήθειες, όπως τακτική άσκηση, υγιεινή διατροφή και επαρκή ύπνο.

Πέρα όμως από τις συναισθηματικές μας σχέσεις, υπάρχει και η σχέση μας με την τεχνολογία. Οι έξυπνες συσκευές ενθαρρύνουν ένα πιο δραστήριο τρόπο ζωής. Μία από αυτές είναι το HUAWEI WATCH GT 4 το οποίο διαθέτει το Stay Fit, μία εφαρμογή διαχείρισης υγείας με δεδομένα πραγματικού χρόνου, που βοηθά τους χρήστες να μετρήσουν τις θερμίδες που προσλαμβάνουν και καίνε, δίνοντας πιο στοχευμένες συμβουλές για την καλύτερη διαχείριση του βάρους τους. Αξίζει να σημειωθεί πως η έρευνα έδειξε ότι το 76% των χρηστών smartwatch δηλώνουν πως η χρήση του είχε θετικό αντίκτυπο στην ψυχική τους υγεία, πέρα από τη σωματική.

Η Huawei διαθέτει και άλλες επιλογές στον τομέα των smartwatches, όπως είναι το HUAWEI WATCH GT3 ή το πιο νεανικό HUAWEI WATCH FIT 2. Όλα τα ρολόγια της Huawei προσφέρουν μία πλήρη γκάμα εφαρμογών για την υγεία και την άσκηση, πέρα από τις παραδοσιακές λειτουργίες καιρού, ειδοποιήσεων και κλήσεων.

Για να ολοκληρώσετε το οικοσύστημά σας, μπορείτε να συνδυάσετε και τον ήχο. Τα κορυφαία  HUAWEI FreeBuds SE 2, HUAWEI FreeBuds 5i & HUAWEI FreeBuds 5 θα προσφέρουν κρυστάλλινο ήχο ο οποίος προσαρμόζεται ανάλογα την εφαρμογή και εξαιρετική διάρκεια μπαταρίας.

Μην ξεχνάτε το κορυφαίο HUAWEI P60 Pro με τις εκπληκτικές δυνατότητες της κάμεράς του.

Όλα τα προϊόντα που αναφέρθηκαν, προσφέρονται σε προνομιακές τιμές από το δίκτυο καταστημάτων των επίσημων συνεργατών της Huawei έως τις 29 Φεβρουαρίου. Όλα τα smartwatches και ακουστικά της Huawei είναι συμβατά με iOS & Android. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείς να επισκεφθείς την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.

Στη φετινή γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, σκεφτείτε να κάνετε ένα δώρο τεχνολογίας στον άνθρωπο που βρίσκεται δίπλα σας και σας στηρίζει, ένα δώρο που θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο τα οφέλη της σχέσης σας όσον αφορά τη σωματική και ψυχική υγεία.