Αποθηκεύετε passwords στον Chrome; Αυτή η αλλαγή σας ενδιαφέρει

Μία νέα επιλογή
23 Φεβρουαρίου 2022 09:18
Αποθηκεύετε passwords στον Chrome; Αυτή η αλλαγή σας ενδιαφέρει

Ένα από τα χρήσιμα χαρακτηριστικά του Google Chrome είναι η δυνατότητα να αποθηκεύει τα passwords για τα διάφορα websites που επισκέπτεστε και απαιτούν login. Χαρακτηριστικό ιδιαίτερα χρήσιμο μάλιστα αν χρησιμοποιείτε τον Chrome σε πολλές συσκευές. Ωστόσο υπολείπεται από άλλους password managers οι οποίοι είναι εξειδικευμένοι για αυτήν την εργασία.

Η Google θέλει να κάνει πιο χρήσιμο το χαρακτηριστικό αυτό και σύμφωνα με ένα χρήστη Reddit ο οποίος εντόπισε την αλλαγή στο πρόσφατο Chrome Canary build, ο χρήστης θα μπορεί να προσθέτει και σημειώσεις στα passwords του.

Όπως φαίνεται και στο screenshot, το παράθυρο αποθήκευσης του password θα διαθέτει ένα επιπλέον τομέα κειμένου, όπου θα μπορείτε να γράψετε ό,τι θέλετε. Μπορείτε για παράδειγμα να σημειώσετε την ημερομηνία που αλλάξατε τελευταία φορά password στο συγκεκριμένο login ή μπορεί να υπάρχουν επιπλέον πληροφορίες που θέλετε να συμπεριλάβετε για να συνδεθείτε στη συγκεκριμένη σελίδα. Δυστυχώς δε γνωρίζουμε ακόμα πότε θα διατεθεί το συγκεκριμένο build ευρέως.