Έρχεται επί πληρωμή έκδοση του Google Chrome

Προ των πυλών η Premium έκδοση
12 Απριλίου 2024 20:10
Έρχεται επί πληρωμή έκδοση του Google Chrome

Το πασίγνωστο πρόγραμμα περιήγησης Google Chrome θα γίνει και επι πληρωμή, προσφέροντας μια νέα προαιρετική Premium έκδοση που απευθύνεται στις επιχειρήσεις.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η Google ανακοίνωσε μόλις το Chrome Enterprise Premium μια νέα έκδοση του προγράμματος για οργανισμούς που θέλουν περισσότερη ασφάλεια των δεδομένων τους, όταν τα μέλη τους περιηγούνται στο διαδίκτυο. Για την βελτίωση της ασφάλειας η Google παίρνει διάφορα μέτρα. Για παράδειγμα, οι ενημερώσεις γίνονται άμεσα και αυτόματα για την προστασία από νέες απειλές. Παράλληλα, οι οργανισμοί μπορούν να έχουν προσαρμοσμένα δικαιώματα τοποθεσίας σε όλες τις συσκευές που διαχειρίζονται. Ακόμη, αυτή η έκδοση του Chrome θα μπλοκάρει αυτόματα κάθε πρόσθετο που υπάρχει η υποψία ότι είναι κακόβουλο, με στόχο να προστατεύονται οι οργανισμοί και από αυτές τις απειλές.

Μάλιστα, η Premium έκδοση περιλαμβάνει και χαρακτηριστικά για την πρόληψη απώλειας δεδομένων, ενώ έχει και τη δυνατότητα πραγματοποίησης βαθιάς σάρωσης για κακόβουλο λογισμικό. Παρακάτω θα βρείτε τη σχετική ανακοίνωση της Google και μια περιγραφή των δυνατοτήτων του Chrome Enterprise Premium:

Για την ιστορία, η Google θα προσφέρει και μια Core έκδοση του Chrome Enterprise για επιχειρήσεις. Η έκδοση αυτή θα είναι δωρεάν, χωρίς όμως αρκετές από τις προηγμένες λειτουργίες της Premium.

Tags: