Google I/O 2024: Τι θα δείξει η Google στο μεγάλο της event;

Αποκαλύφθηκε το επίσημο πρόγραμμα
26 Απριλίου 2024 22:33
Google I/O 2024: Τι θα δείξει η Google στο μεγάλο της event;

Η Google ετοιμάζεται για την πολυαναμενόμενη εκδήλωση I/O 2024 και τώρα μόλις αποκάλυψε το γεμάτο πρόγραμμα συνεδριών που έχει προγραμματίσει για φέτος. Αυτό σημαίνει ότι πλέον γνωρίζουμε και επίσημα τι να περιμένουμε!

Μπαίνοντας στις λεπτομέρειες, το φετινό I/O υπόσχεται μια εις βάθος ματιά στο Android 15, μαζί με ενημερώσεις για το ChromeOS και το Wear OS. Φυσικά, η έμφαση είναι στο software και στη γενικότερη στρατηγική κατεύθυνση της Google στην τεχνολογία, αφού στην ουσία πρόκειται για το ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της Google. Προφανώς όμως, αφού το εναρκτήριο σόου έχει αρχίσει να στρέφει πάνω του και βλέμματα από το ευρύ κοινό, δεν είναι απίθανο να δούμε και ανακοινώσεις νέου υλικού, ενώ ενδέχεται να υπάρξουν και κάποιες αποκαλύψεις-έκπληξη, προσθέτοντας ένα στοιχείο ενθουσιασμού τόσο για τους συμμετέχοντες όσο και για τους online θεατές.

Το επίσημο πρόγραμμα του συνεδρίου, που δημοσιοποιήθηκε πρόσφατα, αναδεικνύει μια σειρά θεμάτων, συμπεριλαμβανομένων των εξελίξεων στην τεχνολογία cloud, τις εφαρμογές για κινητά, την ανάπτυξη ιστοσελίδων και τον αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης. Η Google σχεδιάζει να παρουσιάσει το τελευταίο λειτουργικό της σύστημα, το Android 15, και να παράσχει ενημερώσεις για το ChromeOS και το Gemini. Παράλληλα, μια συνεδρία αφιερωμένη στο Wear OS θα προσφέρει επίσης μια ματιά στο όραμα της Google για το μέλλον της wearable τεχνολογίας.

Το φετινό I/O αναμένεται επίσης να περιλαμβάνει το ντεμπούτο του νέου smartphone μεσαίας κατηγορίας της Google, του Pixel 8a, και ενδεχομένως μια ανανεωμένη έκδοση του Pixel Tablet, με νέα αξεσουάρ. Αυτές οι συσκευές αντιπροσωπεύουν τη συνεχιζόμενη δέσμευση της Google να επεκτείνει τη σειρά του hardware της, αν και σημαντικές ανακοινώσεις όπως τα smartphones Pixel επόμενης γενιάς και το Pixel Watch 3 αναμένονται σε μια μεταγενέστερη εκδήλωση αφιερωμένη μόνο σε αυτά.

Φυσικά, καθώς η εκδήλωση πλησιάζει, η ανυπομονησία από την tech κοινότητα, οι εικασίες και οι φήμες πληθαίνουν. Για οτιδήποτε νεότερο λοιπόν σχετικά με το Google I/O 2024 μπορείτε να μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com. Τέλος, σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, παρακάτω μπορείτε να βρείτε μια αναμετάδοση του εναρκτήριου σόου του περσινού I/O 2023.