Η Google έτοιμη να δείξει το μέλλον – Κλείδωσε η ημερομηνία του I/O 2024

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
15 Μαρτίου 2024 21:57
Η Google έτοιμη να δείξει το μέλλον – Κλείδωσε η ημερομηνία του I/O 2024

Η Google ανακοίνωσε επίσημα τις ημερομηνίες για το πολυαναμενόμενο ετήσιο συνέδριο προγραμματιστών της, το Google I/O 2024. Συγκεκριμένα, η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 14 Μαΐου, σηματοδοτώντας άλλη μια χρονιά όπου προγραμματιστές και λάτρεις της τεχνολογίας θα συγκεντρωθούν για να παρακολουθήσουν τα τελευταία νέα από τον tech κολοσσό.

Η ανακοίνωση ήρθε με τη μορφή ενός έξυπνα σχεδιασμένου παζλ με τίτλο "Break the Loop", το οποίο κλήθηκε να λύσει η κοινότητα. Με την επίλυση του γρίφου, οι συμμετέχοντες ανταμείφθηκαν με την αποκάλυψη των ημερομηνιών του συνεδρίου.

Το φετινό Google I/O υπόσχεται σημαντικές ανακοινώσεων και φυσικά οι περισσότεροι περιμένουν το εναρκτήριο σόου που θα έχει και τις περισσότερες ανακοινώσεις. Σίγουρα θα μάθουμε νεότερα για τις εξελίξεις στην τεχνητή νοημοσύνη, ενώ πιθανότατα θα δούμε το νέο Pixel 8a και θα μάθουμε νεότερα για τις αλλαγές και τις προσθήκες του Android 15.

Πέρα από το βασικό σόου, το Google I/O θα προσφέρει επίσης περισσότερες από 100 συνεδρίες, εργαστήρια, codelabs και επιδείξεις, που έχουν στόχο να εμπνεύσουν και να εξοπλίσουν τους προγραμματιστές με τα εργαλεία για να χτίσουν το μέλλον.