Αμερικανίδα σταρ ριάλιτι πουλάει τις πορδές της ως NFTs και βγάζει χιλιάδες δολάρια

Γιατί σε αυτόν τον κόσμο ζούμε πλέον
06 Ιανουαρίου 2022 09:54
Αμερικανίδα σταρ ριάλιτι πουλάει τις πορδές της ως NFTs και βγάζει χιλιάδες δολάρια

Ναι, καλά διαβάσατε. Το 2022 χρειάστηκε λιγότερο από μια εβδομάδα για να μας χαρίσει ίσως μια από τις πιο περίεργες ειδήσεις που θα ακούσουμε φέτος.

Με τα NFTs και το metaverse να βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων τελευταία, λοιπόν, διάφορες νέες επιχειρηματικές ιδέες προκύπτουν συνεχώς. Στο πλαίσιο αυτό, η Stephanie Matto φέρνει στην αγορά ίσως τα πιο περίεργα NFTs μέχρι σήμερα, πουλώντας ψηφιακά τις πορδές της.

Πρόκειται για μια σταρ ριάλιτι που έγινε γνωστή από το αμερικανικό σόου 90 Day Fiancé και εδώ και καιρό πουλά βαζάκια με τα…αέριά της. Παραδόξως, η ιδέα της ήταν τρομερά πετυχημένη, γεμίζοντας τον τραπεζικό της λογαριασμό με πάνω από $200,000 δολάρια μέχρι σήμερα. Ωστόσο, η Stephanie είχε αλλάξει ολοκληρωτικά τη δίαιτά της για να μπορεί να παράξει όσο το δυνατόν περισσότερο προϊόν, κάτι που της δημιούργησε προβλήματα υγείας και την έστειλε σε γιατρούς, με την ίδια να αναφέρει πως βίωνε έντονους πόνους.

Πλέον, λοιπόν, αποφάσισε να αποσυρθεί από την πώληση πραγματικών βάζων με τις πορδές της, για να επικεντρωθεί στα ‘Fart Jar NFTs’. Ναι, πλέον υπάρχουν NFTs πορδών.

Για αρχή θα κυκλοφορήσει ένας περιορισμένος αριθμός NFTs, αφού μόνο 5,000 θα γίνουν minted στο blockchain. Κάθε Fart Jar NFT θα κοστίζει 0.05 ETH που τη δεδομένη χρονική στιγμή αντιστοιχεί σε περίπου $190.

Αν κάνετε τα μαθηματικά, σε περίπτωση που πουληθούν όλα τα ψηφιακά NFT βάζα πορδών της, η Stephanie θα βγάλει $950,000, πράγμα που σημαίνει ότι επισήμως θα γίνει εκατομμυριούχος απλά με τα αέριά της.

Αξίζει να σημειωθεί πως τα NFTs θα έχουν διάφορα σχέδια και μάλιστα θα προσφέρουν μερικά ακόμη οφέλη για τους κατόχους τους. Όποιος αγοράζει το συγκεκριμένο NFT θα αποκτά πρόσβαση σε μια αποκλειστική κοινότητα στο Discord (για να μιλά με άλλους λάτρεις των αερίων της Stephanie). Συγχρόνως, ο κάτοχος των περισσότερων NFTs μέχρι το τέλος της πρώτης εβδομάδας του project, θα κερδίσει ένα Zoom meeting διάρκειας 30 λεπτών με την Stephanie. Τέλος, ορισμένοι "τυχεροί" αγοραστές των εν λόγω NFTs θα μπορούν να εξαργυρώσουν το εικονικό τους βαζάκι για ένα πραγματικό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stephanie Matto (@stepankamatto)

Tags: