Αυτή είναι η οδοντόβουρτσα που μπορεί να καθαρίσει τα δόντια σας σε 10 δευτερόλεπτα

Το “βαριέμαι” δεν είναι πλέον δικαιολογία
04 Ιανουαρίου 2022 11:27
Αυτή είναι η οδοντόβουρτσα που μπορεί να καθαρίσει τα δόντια σας σε 10 δευτερόλεπτα

Οι οδοντίατροι συνιστούν να βουρτσίζουμε τα δόντια μας για δύο λεπτά, ωστόσο ελάχιστοι τηρούν τις οδηγίες και οι περισσότεροι τελειώνουν το βούρτσισμα σε λίγα δευτερόλεπτα, ειδικότερα τα μικρά παιδιά. Η Y-Brush είχε παρουσιάσει πέρυσι μία ηλεκτρική οδοντόβουρτσα σε σχήμα Y, την οποία απλά βάζετε στο στόμα σας και ξεμπερδεύετε με το βούρτσισμα σε 10 δευτερόλεπτα.

Τώρα, στην CES 2022, παρουσίασε τη δεύτερη γενιά αυτής της οδοντόβουρτσας με πολλά περισσότερα χαρακτηριστικά. Πλέον η Y-Brush έχει βουρτσάκια και στις δύο πλευρές της, κάτι που σημαίνει πως δε χρειάζεται να τη βγάλετε από το στόμα για να την αναποδογυρίσετε για την άλλη πλευρά των δοντιών. Επιπλέον, προστέθηκαν νέα προγράμματα με έξι διαφορετικούς τρόπους δόνησης, για φροντίδα ούλων, γυάλισμα και άλλα.

Η οδοντόβουρτσα περιλαμβάνει 35.000 νάιλον ίνες και όχι σιλικόνης, επειδή η σιλικόνη δεν είναι αποτελεσματική στην αφαίρεση της πλάκας. Η Y-Brush ισχυρίζεται πως αφαιρεί 15% περισσότερη πλάκα από μία συμβατική οδοντόβουρτσα.

Η δεύτερη γενιά της Y-Brush είναι ακόμα στο στάδιο του concept και δεν έγινε γνωστό πότε θα βγει στην αγορά και σε ποια τιμή.

Tags: