Η έξυπνη μπανιέρα της Kohler παράγει ομίχλη και κοστίζει $8.000

Έχει και εφαρμογή για το κινητό
04 Ιανουαρίου 2022 11:03
Η έξυπνη μπανιέρα της Kohler παράγει ομίχλη και κοστίζει $8.000

Η Kohler είναι γνωστή για τα τεχνολογικά προϊόντα μπάνιου που διαθέτει και στο πλαίσιο της CES 2022, αποκάλυψε μία έξυπνη μπανιέρα την οποία ονομάζει “Stillness Bath”. Εμπνευσμένη από το ιαπωνικό μπάνιο στο δάσος ονόματι shinrin-yoku, νερό, φως, ομίχλη και αρώματα αναδύονται για να χαλαρώσουν τις αισθήσεις σας και να κάνουν το μπάνιο μία spa εμπειρία. LED φωτισμός προσφέρει ατμόσφαιρα, ομίχλη καλύπτει την επιφάνεια της μπανιέρας, αρωματικά έλαια εκλύονται από το πάνελ ελέγχου και τα νερά γεμίζουν από τον πάτο της μπανιέρας και ξεχειλίζουν από πάνω στην ειδική ξύλινη βάση. Όλα τα χαρακτηριστικά της ελέγχονται από την εφαρμογή Konnect της εταιρίας. Η τιμή της μπανιέρας ανέρχεται στα $8.000 και θα γίνει διαθέσιμη το Μάρτιο.

Μαζί με την μπανιέρα, η Kohler αποκάλυψε μία αυτόματη βρύση που ανοίγει και κλείνει χωρίς να την ακουμπήσετε, αλλά χρειάζεται να ρυθμίσετε τη θερμοκρασία με χερούλι. Επιπλέον, το Perfect Fill, είναι ένα σύστημα που σας επιτρέπει να γεμίζετε την μπανιέρα σας μέχρι ένα ορισμένο σημείο σε προκαθορισμένη θερμοκρασία, χρησιμοποιώντας τη φωνή σας ή την εφαρμογή. Υπάρχουν 10 προεγκατεστημένες ρυθμίσεις και το σύστημα μπορεί να συνδεθεί με την ψηφιακή βαλβίδα και τα συμβατά μπάνια της Kohler. Θα κοστίζει $2.700 και θα είναι διαθέσιμο το Μάιο.

Ένα ακόμα σύστημα είναι το H2Wise το οποίο παρακολουθεί την κατανάλωση νερού, ενώ μπορεί να ειδοποιήσει τους ιδιοκτήτες του σπιτιού για δημιουργία κρυστάλλων στους σωλήνες από την παγωνιά, πριν αυτοί σκάσουν. Μπορεί επίσης να εντοπίσει και διαρροές. Κοστίζει $400 και η έκδοση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί εκτός σπιτιού θα κοστίζει $666.

Tags: