Το Cybertruck έχει ένα χαρακτηριστικό που προβληματίζει έντονα τον Elon Musk (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Νέο φωτογραφικό υλικό αποκαλύπτει αλλαγές
11 Δεκεμβρίου 2021 09:47
Το Cybertruck έχει ένα χαρακτηριστικό που προβληματίζει έντονα τον Elon Musk (ΕΙΚΟΝΕΣ)

Η ασυνήθιστη, τετραγωνισμένη εμφάνιση του Cybertruck, με το επίπεδο παρμπρίζ που ενώνεται ομαλά με το καπό και τους πλαϊνούς καθρέφτες να απουσιάζουν, ήταν ένας από τους λόγους που το όχημα κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις όταν πρωτοπαρουσιάστηκε το 2019.

Ωστόσο, φαίνεται πως υπήρχαν μερικές λεπτομέρειες που οι μηχανικοί της Tesla δεν είχαν σκεφτεί ή προβλήματα που δεν μπόρεσαν να λύσουν. Αναλυτικότερα, drone πλάνα από την πίστα δοκιμών της εταιρίας στην Καλιφόρνια ήρθαν στα φώτα της δημοσιότητας, αποκαλύπτοντας ένα κάπως αλλαγμένο Cybertruck.

Οι διαφορές; Πλέον στο γιγαντιαίο παρμπρίζ υπάρχει και ένας εξίσου γιγαντιαίος υαλοκαθαριστήρας! Ναι, όπως είναι φυσικό και πόσο μάλλον για ένα «αγροτικό» όχημα που προορίζεται και για off-road διαδρομές, το παρμπρίζ λερώνεται και πρέπει να μένει καθαρό για να υπάρχει ορατότητα. Το φουτουριστικό Cybertruck δε φαίνεται να ενσωματώνει κάποια εξίσου φουτουριστική λύση και μάλλον θα κάνει χρήση ενός συμβατικού, γιγαντιαίου υαλοκαθαριστήρα.

Αυτό, βέβαια, είναι κάτι που προβληματίζει αρκετά τον Elon Musk, ο οποίος μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter σχολίασε:

Ο υαλοκαθαριστήρας είναι αυτό που με προβληματίζει περισσότερο. Δεν υπάρχει εύκολη λύση. Το ιδανικό θα ήταν να είχαμε ένα πτυσσόμενο υαλοκαθαριστήρα που θα κρυβόταν στον μπροστινό αποθηκευτικό χώρο, αλλά κάτι τέτοιο είναι αρκετά σύνθετο.

Παράλληλα, μια ακόμη αλλαγή σε σχέση με το όχημα που είχε παρουσιαστεί αρχικά είναι οι πλαϊνοί καθρέφτες. Πλέον η Tesla τους έχει ενσωματώσει, ακολουθώντας τις οδηγίες του νόμου, όπως μπορείτε να δείτε και από το φωτογραφικό υλικό που συνοδεύει το άρθρο. Βέβαια, ο Musk δε φαίνεται να τους συμπαθεί αρκετά, δηλώνοντας:

Οι κατασκευαστές είναι υποχρεωμένοι από το νόμο να πουλάνε αυτοκίνητα με πλαϊνούς καθρέφτες, ωστόσο οι ιδιοκτήτες επιτρέπει να τροποποιούν τα οχήματά τους.

Τέλος, αλλαγές παρατηρήθηκαν και στον μπροστινό σχεδιασμό, ο οποίος μοιάζει πλέον περισσότερο κυκλικός, ενώ φαίνεται πως προστέθηκαν και δύο μπροστινά φανάρια, πέρα από τη LED μπάρα που είχαμε δει στο πρωτότυπο.