Mod θα κάνει το Cybertruck αμφίβιο όχημα

Δηλώσεις από τον Elon Musk
21 Δεκεμβρίου 2023 10:35
Mod θα κάνει το Cybertruck αμφίβιο όχημα

Η ιδέα ενός αμφίβιου Cybertruck δεν είναι νέα, καθώς ο Elon Musk είχε κάνει λόγο για αυτό από το 2020. Σε απάντηση σε ένα post ενός 3D artist που απεικονίζει το Cybertruck ως σκάφος στη θάλασσα, ο Elon Musk είχε δηλώσει πως κάτι τέτοιο είναι εφικτό.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andras Veres (@andras.s.veres)

Οι fans της Tesla ενθουσιάστηκαν και στα social media κυκλοφόρησαν και άλλες εικόνες που απεικονίζουν το Cybertruck με αμφίβιες ικανότητες, όπως το Cybercat και το Cybercat Foiler.

Τώρα, ο Elon Musk επιστρέφει, ανακοινώνοντας τα αμφίβια σχέδια της Tesla, ξανά μέσω απάντησης σε ένα post. Ένας επενδυτής της Tesla ανάρτησε ένα απόσπασμα βίντεο, όπου ο Αντιπρόεδρος Μηχανικής της Tesla, Lars Moravy, δήλωσε:

Το όχημα σχεδόν επιπλέει. Αν κάποιος είναι αρκετά δημιουργικός, μπορεί να συνδέσει μία προπέλα στην παροχή ρεύματος στην καρότσα, να την εκκινήσει από την οθόνη και να αρχίσει να πλέει.

Ο Elon Musk απάντησε στο συγκεκριμένο post:

Θα προσφέρουμε ένα πακέτο mod το οποίο θα επιτρέπει στο Cybertruck να διασχίζει τουλάχιστον 100 μέτρα νερού ως πλεούμενο. Κυρίως πρέπει να αναβαθμίσουμε τη στεγανότητα των πορτών.