To Cybertruck νικάει Porsche 911 σε κόντρα, ρυμουλκώντας ταυτόχρονα μια Porsche 911! (ΒΙΝΤΕΟ)

Κυκλοφορεί επιτέλους το αγροτικό της Tesla
01 Δεκεμβρίου 2023 22:53
To Cybertruck νικάει Porsche 911 σε κόντρα, ρυμουλκώντας ταυτόχρονα μια Porsche 911! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει χρόνια αρκετά χρόνια από τη στιγμή που η Tesla αποκάλυψε για πρώτη φορά το Cybertruck, το περίφημο υπερσύγχρονο αγροτικό της. Το αυτοκίνητο αμέσως έγινε πρώτο θέμα συζήτησης στο διαδίκτυο, με την τετραγωνισμένη φουτουριστική του εμφάνιση να εξελίσσεται σε meme.

Δυστυχώς, το αρχικό πλάνο που αποκάλυψε τότε η Tesla για το φιλόδοξο αυτό όχημα συνάντησε αρκετά εμπόδια. Συγκεκριμένα, η εταιρία είχε υποσχεθεί πως τα πρώτα Cybertuck θα έβγαιναν από τη γραμμή παραγωγής στα τέλη του 2021. Τελικά, φτάσαμε σχεδόν στο 2024 και τώρα κυκλοφόρησαν και επίσημα τα πρώτα Cybertuck από τις γραμμές παραγωγής της εταιρίας.

Για να γιορτάσει τη μεγάλη στιγμή, η Tesla πραγματοποίησε ένα ειδικό event για να παραδώσει τις πρώτες παραγγελίες και σε αυτό αποκάλυψε τις τεχνικές προδιαγραφές και μερικά από τα κατορθώματα του Cybertruck. Ένα από αυτά τα επιτεύγματα σημειώθηκε στην κόντρα με μια Porsche 911.

Συγκεκριμένα, το αγροτικό της Tesla κατάφερε να τερματίσει πρώτο στα 400 μέτρα, διανύοντας την απόσταση σε λιγότερο από 11 δευτερόλεπτα, με την επιτάχυνση στα 100 χιλιόμετρα την ώρα να επιτυγχάνεται σε 2.6 δευτερόλεπτα. Το εντυπωσιακό της υπόθεσης δεν είναι όμως ότι απλά ξεπέρασε την Porsche, αλλά τα κατάφερε την ώρα που ταυτόχρονα ρυμουλκούσε μια άλλη! Ναι, αυτό σημαίνει πως μπόρεσε να σύρει γρηγορότερα μια Porsche στα 400 μέτρα, απ’ ότι μπόρεσε η ίδια Porsche να πάει εκεί από μόνη της!

Παρακάτω μπορείτε να δείτε όλα τα βίντεο με τα επιτεύγματα του ηλεκτρικού αυτοκινήτου που έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας η Tesla.

Η κόντρα του “Cyberbeast” με την Porsche 911:

Το τεστ αντοχής του Cybertruck κόντρα σε σφυριά και όπλα:

Το ‘Truck Pull’ τεστ του Cybertruck, κόντρα στο Ford F-350, κ.α.