Η Huawei ανακοίνωσε τα Watch GT 3 και Freebuds Lipstick

Βελτιώσεις στους αισθητήρες
22 Οκτωβρίου 2021 09:30
Η Huawei ανακοίνωσε τα Watch GT 3 και Freebuds Lipstick

Μαζί με την ευρωπαϊκή κυκλοφορία του Nova 9, η Huawei είχε δύο ακόμα ανακοινώσεις για νέα προϊόντα. Το πρώτο είναι το Watch GT 3, το οποίο είναι ουσιαστικά μία έκδοση του Watch 3 χωρίς eSIM. Η δυνατότητα πραγματοποίησης κλήσεων όμως συνεχίζει να υπάρχει μέσω Bluetooth με το τηλέφωνο.

Υπάρχουν δύο εκδόσεις στα 42mm και 46mm, με AMOLED οθόνη 1.32 ιντσών και 1.46 ιντσών αντίστοιχα. Το νέο χαρακτηριστικό Healthy Living Clover προσφέρει στο χρήστη καθημερινές προκλήσεις για άσκηση, ύπνο, περπάτημα και γεμίζει αυτόματα κάθε μέρα, κάτι παρόμοιο δηλαδή με τα Rings του Apple Watch.

Το Watch GT 3 έρχεται με βελτιωμένο, πέμπτης γενιάς TruSeen οπτικό αισθητήρα καρδιακών παλμών για μεγαλύτερη ακρίβεια στις μετρήσεις. Προσφέρει μετρήσεις κορεσμού οξυγόνου και πάνω από 100 sport modes. Διαθέτει 4GB αποθηκευτικού χώρου, έχει αντοχή στο νερό έως και 5ATM και είναι συμβατό με Android και iOS τηλέφωνα. Η μπαταρία του μικρότερου μοντέλου φτάνει τις 7 μέρες και του μεγαλύτερου τις 14 μέρες.

Οι προπαραγγελίες έχουν ξεκινήσει και η επίσημη κυκλοφορία αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου. Το μοντέλο των 42mm πωλείται στα €329 και των 46mm στα €349.

Μαζί με την προπαραγγελία οι αγοραστές θα λάβουν δώρο και τα FreeBuds Lipstick, τα οποία είναι πρακτικά τα FreeBuds 4 σε έντονο κόκκινο χρώμα, ενώ η θήκη φόρτισής τους έχει το σχήμα συσκευασίας κραγιόν. Θα είναι διαθέσιμα σε περιορισμένες ποσότητες έναντι €249.