Το πρώτο διαφημιστικό των Windows 11 κάνει την αρχή με εκρήξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)  

Η Microsoft ξεκίνα την προώθηση του λειτουργικού

Το πρώτο διαφημιστικό των Windows 11 κάνει την αρχή με εκρήξεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απέχουμε περίπου ένα μήνα από την κυκλοφορία των Windows 11 και έτσι η Microsoft αποφάσισε να ξεκινήσει μια πιο εντατική προσπάθεια προώθησης του λειτουργικού της συστήματος στο ευρύ κοινό. Στο πλαίσιο αυτό τα φώτα της δημοσιότητας είδε το πρώτο επίσημο διαφημιστικό.

Αυτό έχει τίτλο “Windows 11 brings you closer to what you love” και εστιάζει σε διάφορες πτυχές της καθημερινής εμπειρίας που φιλοδοξεί να βελτιώσει η νέα έκδοση των Windows. Συγκεκριμένα, η διαφήμιση ξεκινά με ένα κυριολεκτικό ταξίδι στο Microsoft Store, το οποίο κλιμακώνεται με εκρήξεις από τον Master Chief των Halo παιχνιδιών. Παράλληλα, παρουσιάζει τη νέα σελίδα των widgets, την ενσωμάτωση του Microsoft Teams και κλείνει με μια ματιά στο multitasking.

Μπορείτε να δείτε το πρώτο διαφημιστικό του λειτουργικού συστήματος μέσα από τον player που ακολουθεί.

Τα Windows 11 θα κυκλοφορήσουν στις 5 Οκτωβρίου του 2021. Το λειτουργικό σύστημα θα διατεθεί εντελώς δωρεάν για τους συμβατούς υπολογιστές με Windows 10, ενώ μετά από τη συγκεκριμένη ημερομηνία μπορούμε να περιμένουμε και νέα καταναλωτικά προϊόντα με προ-εγκατεστημένα τα Windows 11.

Ροη ειδησεων