Πάρτι με NFT εισιτήριο $475 απλά για να δείτε το NFT των $69 εκατομμυρίων

Αν νομίζατε πως τα NFT ήταν παράξενα δεν έχετε δει τίποτα ακόμα
12 Σεπτεμβρίου 2021 10:03
Πάρτι με NFT εισιτήριο $475 απλά για να δείτε το NFT των $69 εκατομμυρίων

Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν τι ακριβώς είναι τα NFTs, η έννοιά τους όμως είναι ακόμα ακατανόητη για κάποιους. Γιατί να πληρώσεις δηλαδή για την ιδιοκτησία ενός ψηφιακού αντικειμένου τη στιγμή που αντίγραφά του υπάρχουν δωρεάν; Παρόλο το σκεπτικισμό, τα NFTs φαίνεται πως έχουν το δικό τους φανατικό κοινό και τώρα έρχεται άλλο ένα περιστατικό που θα βγάλει από τα ρούχα τους αυτούς που δεν καταλαβαίνουν τα NFTs.

Το Νοέμβριο, θα υπάρξει ένα πάρτι για την εναρκτήρια προβολή του “The First 5000 Days” - του NFT που πούλησε ο καλλιτέχνης Beeple έναντι $69 εκατομμυρίων -  και όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να αγοράσουν εισιτήριο στη μορφή NFT έναντι $475. Φυσικά, η εικόνα είναι διαθέσιμη ακόμα και τώρα, δωρεάν, με μία απλή αναζήτηση, όπου κι αν είστε, από όποια συσκευή κι αν χρησιμοποιείτε. Για του λόγου το αληθές είναι η παρακάτω.

Ωστόσο το concept της διοργάνωσης είναι να λειτουργήσει περισσότερο σαν μία γκαλερί έργων τέχνης και ο άγνωστος ιδιοκτήτης της εικόνας με το ψευδώνυμο Metakovan, θα εκθέσει το μοναδικό “αυθεντικό” αντίγραφό της στο Dreamverse New York το Νοέμβριο. Μάλιστα το event θα χωριστεί σε δύο μέρη. Κατά τη διάρκεια της μέρας θα υπάρχει μία γκαλερί με τα έργα 150 καλλιτεχνών σε μία “εμπειρία αλληλεπίδρασης με την ψηφιακή τέχνη”, ενώ το βράδυ θα λάβει χώρα το κύριο event με την έκθεση του NFT του Beeple.

Το NFT εισιτήριο κοστίζει $475, ωστόσο αν θέλετε να παρακολουθήσετε μόνο το πρώτο μέρος του event υπάρχει NFT εισιτήριο έναντι $30. Και αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει το νόημα σε όλο αυτό κι ακόμα αναρωτιέστε γιατί να πληρώσει κάποιος για NFT, υπάρχει και απλό (μη-NFT) εισιτήριο για πρόσβαση σε όλο το event, έναντι $150.

Tags: