Η Apple θέλει να αντικαταστήσει το πορτοφόλι και τα κλειδιά σας με το Apple Watch  

Τα μεγάλα σχέδιά της

Η Apple θέλει να αντικαταστήσει το πορτοφόλι και τα κλειδιά σας με το Apple Watch

Το Apple Watch έχει γίνει αδιαμφισβήτητα ένα αναπόσπαστο εργαλείο στο οικοσύστημα των χρηστών της Apple. Χάρη στους διάφορους αισθητήρες του βοηθά τους χρήστες να παραμείνουν fit, τους ωθεί να γυμναστούν περισσότερο και σε ορισμένες περιπτώσεις έχει σώσει και ζωές. Ωστόσο το όραμα της Apple για το Apple Watch δεν περιορίζεται στις health και fitness λειτουργίες του.

Η Apple οραματίζεται ένα μέλλον όπου το Apple Watch θα αντικαταστήσει όλα όσα κουβαλάτε πάνω σας στην καθημερινότητά σας, όπως το πορτοφόλι και τα κλειδιά σας.

Μιλώντας στο Yahoo Finance, ο Διευθυντής του Apple Watch product marketing, Deidre Caldbeck, εξήγησε κάποιες από τις αλλαγές που έρχονται με το watchOS 8.

Το όραμά μας είναι τελικά να αντικαταστήσουμε το φυσικό πορτοφόλι σας, έχοντας όλα όσα χρειάζεστε στο καρπό σας.

Σκοπός είναι το Apple Watch να περιέχει την ταυτότητά σας, το δίπλωμα οδήγησης, το πιστοποιητικό εμβολιασμού, τις κάρτες σας και διάφορους τρόπους πληρωμής, τα κλειδιά του σπιτιού σας ή του αυτοκινήτου σας και πολλά ακόμα, κρατώντας όλα αυτά ταυτόχρονα κρυπτογραφημένα, μακριά από τα χέρια της κυβέρνησης.

Θα μπορείτε να τα έχετε στο Wallet. Θα βλέπετε την ταυτότητά σας εκεί όπως όλες τις κάρτες σας. Και θα μπορείτε να την επιδεικνύετε αν το επιλέξετε, για παράδειγμα στην TSA (ασφάλεια αεροδρομίων και μεταφορών). – Kevin Lynch, Αντιπρόεδρος τεχνολογίας, Apple