Λήξη συναγερμού προς το παρόν για την Apple και τα Apple Watch της

Ανέβηκαν ήδη στα ράφια των καταστημάτων της
28 Δεκεμβρίου 2023 08:26
Λήξη συναγερμού προς το παρόν για την Apple και τα Apple Watch της

Πριν από μερικές ώρες σάς ενημερώσαμε με σχετική είδηση ότι η Apple σταμάτησε να πουλάει τα πιο πρόσφατα Apple Watch της μέσα από τα δικά της φυσικά καταστήματα στην Αμερική. Η εταιρία είχε υποστεί ένα ban στην πώληση των Watch Series 9 και Watch Ultra 2, ύστερα από απόφαση της Διεθνούς Επιτροπής Εμπορίου (ITC).

H Apple είχε σταματήσει των πώληση των δύο νεότερων μοντέλων Apple Watch Series 9 και Watch Ultra 2 από την επίσημη ιστοσελίδα της στις 21 Δεκεμβρίου και έπειτα στις 24 Δεκεμβρίου αναγκάστηκε να τα κατεβάσει και από τα ράφια των φυσικών καταστημάτων της στις ΗΠΑ. Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα κυλάνε πιο ομαλά τώρα για την εταιρία.

Σύμφωνα με το Bloomberg και τον Mark Gurman, η Apple ανέβασε και πάλι στα ράφια των καταστημάτων της στην Αμερική αυτά τα Apple Watch. Σε επιλεγμένα καταστήματα, τα έξυπνα ρολόγια της εταιρίας είναι από σήμερα διαθέσιμα, ενώ αναμένεται να ανέβουν στα περισσότερα καταστήματά της έως και τις 30 Δεκεμβρίου. Επίσης, οι online πωλήσεις των συσκευών θα επανέλθουν στις 12:00 ώρα Αμερικής.

Η Apple μπορεί να αρχίσει ξανά να πουλάει τα Watch Series 9 και Ultra 2 αφού το Εφετείο των ΗΠΑ διέκοψε προσωρινά την απαγόρευση που επιβλήθηκε από την Επιτροπή Διεθνούς Εμπορίου των ΗΠΑ. Η Apple θα έχει τη δυνατότητα να τα πουλάει για το μεγαλύτερο μέρος του Ιανουαρίου, ανάλογα με το τι θα αποφασίσει το δικαστήριο μετά.