Η Apple δεν παράγει άλλο iPhone 12 mini

Έβαλε τέλος πριν το αναμενόμενο
23 Ιουνίου 2021 08:56
Η Apple δεν παράγει άλλο iPhone 12 mini

Η σειρά iPhone 12 περιείχε και το mini μοντέλο το οποίο απευθυνόταν σε αυτούς που ζητούσαν κάτι μικρότερο σε μέγεθος στα χέρια τους, χωρίς να θυσιάζουν πολλά από επιδόσεις. Όπως απέδειξαν οι πωλήσεις όμως, αυτό το ποσοστό χρηστών ήταν εξαιρετικά μικρό και η Apple είχε αποφασίσει να  το αποσύρει από την κυκλοφορία.

Μία νέα αναφορά όμως της TrendForce ισχυρίζεται πως το τέλος του iPhone 12 mini ήρθε αρκετά νωρίτερα από ότι αναμενόταν, μόλις στο δεύτερο τρίμηνο του 2021.

Η παραγωγή του iPhone 12 mini λοιπόν έχει σταματήσει, ωστόσο το τηλέφωνο παραμένει ακόμα διαθέσιμο στο site της Apple. Σύμφωνα με την αναφορά, η Apple θα προσπαθήσει να ξεπουλήσει το στοκ των συσκευών χωρίς να παράγει άλλες μονάδες. Αυτό δε σημαίνει πως η εταιρία θα σταματήσει να ασχολείται με μικρότερες συσκευές, αφού όλες οι πληροφορίες έως τώρα συνηγορούν στο γεγονός πως θα δούμε ένα iPhone 13 mini αργότερα μέσα στη χρονιά. Άλλες φήμες κάνουν λόγο πως το iPhone 13 mini θα είναι και το τελευταίο “μικρό” τηλέφωνο της Apple, η οποία θα σταματήσει την παραγωγή μοντέλων 5.4 ιντσών μέσα στο 2022.