Νέες εικόνες από τα επερχόμενα OnePlus 9 και 9 Pro

Και πρόβλεψη τιμής
01 Δεκεμβρίου 2020 09:54
Νέες εικόνες από τα επερχόμενα OnePlus 9 και 9 Pro

Νωρίτερα μέσα στο μήνα διέρρευσε το OnePlus 9 Pro. Τώρα ο Ολλανδός 3D σχεδιαστής Jermaine Smit, γνωστός ως Concept Creator, συνέλλεξε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για τις νέες ναυαρχίδες της OnePlus και τις απεικόνισε σε τρισδιάστατα μοντέλα.

Μέσω του Let’s Go Digital βλέπουμε λοιπόν πως το OnePlus 9 Pro θα έρθει με κυρτή οθόνη 6.7 ιντσών QHD ανάλυσης με αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων μέσα στην οθόνη. Η selfie κάμερα πάνω αριστερά θεωρείται πως θα είναι ένας αναβαθμισμένος αισθητήρας της Sony στα 32MP. Θα υπάρχει υποστήριξη 5G και μάλλον θα περιλαμβάνει τον Snapdragon 875 της Qualcomm. Τα διπλά ηχεία θα υποστηρίζουν Dolby Atmos.

Το σύστημα καμερών στο πίσω μέρος θα μεταφερθεί στην πάνω αριστερά πλευρά – στα πρότυπα του Nord 10 – και αναμένεται αναβάθμιση στο zoom το οποίο μάλλον θα φτάσει το 5x υβριδικά. Στη φόρτιση αναμένεται αναβάθμιση σε 65W.

Εικόνες από το OnePlus 9 μας φέρνει ο Waqar Khan στο Twitter. Εδώ βλέπουμε αρκετά χρώματα και τριπλή κάμερα.

Τα OnePlus 9 και 9 Pro αναμένεται να ανακοινωθούν το Μάρτιο του 2021, με την τιμή τους να εκτιμάται στα €700 και €900 αντίστοιχα.

Tags: