Xiaomi Mix Fold 3: Οι πρώτες επίσημες εικόνες

Δόθηκαν στη δημοσιότητα από τον CEO
10 Αυγούστου 2023 09:14
Xiaomi Mix Fold 3: Οι πρώτες επίσημες εικόνες

Η επίσημη αποκάλυψη του Xiaomi Mix Fold 3 απέχει μόλις λίγες μέρες, όμως ο ιδρυτής και CEO της εταιρίας, Lei Jun, έδωσε στη δημοσιότητα τις πρώτες επίσημες εικόνες του νέου αναδιπλούμενου της Xiaomi, περιγράφοντάς το με τρεις λέξεις: λεπτό, κομψό και premium.

Οι εικόνες αποκαλύπτουν τέσσερις Leica κάμερες, με μία ultrawide των 15mm και μία telephoto των 115mm. Η ύπαρξη telephoto κάμερας σε αναδιπλούμενα δεν είναι ευρέως διαδεδομένη, καθώς μόνο το Pixel Fold και το Huawei Mate X3 διαθέτουν τέτοια κάμερα.

Το πάχος του τηλεφώνου όταν είναι διπλωμένο φτάνει τα 11.2mm, αρκετά λεπτότερο δηλαδή από τα 13.4mm του Samsung Galaxy Z Fold5. Οι φήμες λένε πως το Mix Fold 3 θα διαθέτει IP πιστοποίηση, μία κάμερα κάτω από την οθόνη στο εσωτερικό και φόρτιση ενσύρματη στα 67W και ασύρματη στα 50W.

Παραμένει άγνωστο πόσο ευρεία θα είναι η κυκλοφορία του. Ο γνωστός leaker όμως IceUniverse ισχυρίζεται πως δε θα βγει από τα σύνορα της Κίνας.

Πριν λίγες ώρες έκανε και την εμφάνισή του ένα επίσημο βίντεο από το νέο αναδιπλούμενο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η επίσημη παρουσίαση της συσκευής θα λάβει χώρα στις 14 Αυγούστου.