Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσαν φωτογραφίες της συσκευής

Αποκαλύπτοντας χαρακτηριστικά του
04 Ιουλίου 2023 10:35
Google Pixel 8 Pro: Διέρρευσαν φωτογραφίες της συσκευής

Το Google Pixel 8 Pro μπορεί να αναμένεται επίσημα τον Οκτώβριο, ωστόσο στο Reddit διέρρευσαν ήδη οι πρώτες φωτογραφίες του. Οι φωτογραφίες διαγράφηκαν λίγες ώρες μετά την ανάρτηση, μαζί με το λογαριασμό ο οποίος τις δημοσίευσε.

Πρόκειται για ένα πρωτότυπο του Pixel 8 Pro, το οποίο εμφανίζεται με τρεις κάμερες στο πίσω μέρος, οι οποίες βρίσκονται όλες πίσω από ένα ενιαίο γυαλί. Η κωδική ονομασία που αναγράφεται στο “product revision” είναι “husky”, κάτι που σημαίνει πως όντως πρόκειται για το Pixel 8 Pro.

Το συγκεκριμένο μοντέλο έρχεται με 12GB LPDDR5 RAM κατασκευασμένη από τη Samsung, ενώ διαθέτει 128GB UFS αποθηκευτικού χώρου κατασκευασμένη από την SK Hynix.

Ωστόσο, εφόσον πρόκειται για πρωτότυπη συσκευή η οποία βρίσκεται ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξης, σημειώστε πως λεπτομέρειες μπορεί να αλλάξουν μέχρι την τελική έκδοση. Το μόνο ασφαλές συμπέρασμα που μπορούμε να εξάγουμε είναι πως το Pixel 8 Pro θα μοιάζει με τον προκάτοχό του.

Αξίζει να σημειωθεί πως προηγούμενες διαρροές έκαναν λόγο για ένα θερμόμετρο υπερύθρων κάτω από το LED φλας, οθόνη OLED 6.7 ιντσών με 120Hz και ανάλυση 1344x2992, κύρια κάμερα 50MP με τον ISOCELL GN2 αισθητήρα της Samsung, ultrawide 64MP με αισθητήρα IMX787 της Sony και την ίδια κάμερα οπτικού zoom 5x και 11MP selfie με τον προκάτοχό του.

Tags: