Η Huawei αποκάλυψε τα FreeBuds Studio με εντυπωσιακά noise cancelling χαρακτηριστικά

Μαζί και το Porsche Design Watch GT 2
23 Οκτωβρίου 2020 09:53
Η Huawei αποκάλυψε τα FreeBuds Studio με εντυπωσιακά noise cancelling χαρακτηριστικά

Μαζί με τα Huawei Mate 40 Pro, η εταιρία παρουσίασε και τα νέα over-ear ακουστικά της. Τα νέα Huawei FreeBuds Studio έρχονται με εντυπωσιακά noise cancelling χαρακτηριστικά. Διαθέτουν 8 μικρόφωνα – 4 σε κάθε πλευρά – τα οποία προσφέρουν έως και 40dB μείωση θορύβου! Η Tee Audio Tube δομή τους, τους επιτρέπει να φιλτράρουν και τις μεσαίες και υψηλές συχνότητες.

Διαθέτουν επίσης έξυπνες λειτουργίες. Στο Ultra Mode ρυθμίζονται για πτήσεις, τρένα και μέρη με πολύ περιβάλλοντα θόρυβο, στο General Mode ρυθμίζονται για μέτρια θορυβώδη περιβάλλοντα όπως αυτό ενός εστιατορίου και στο Cozy Mode μπορείτε να απολαύσετε τη μουσική σας στο γραφείο σας, αφού αφαιρούνται θόρυβοι όπως αυτός του air condition ή τα ανεμιστηράκια του PC ή της κονσόλας σας. Η ικανότητα προσαρμογής σε διαφορετικές σκηνές είναι άμεση και αγγίζει το ένα εκατοστό του δευτερολέπτου.

Πιέζοντας το ANC πλήκτρο θα μπορείτε να ακούτε τα πάντα γύρω σας, ενώ το Voice Mode ενισχύει τις ανθρώπινες φωνές και μειώνει τους υπόλοιπους θορύβους.

Τα FreeBuds Studio έχουν drivers 40mm με πολυμερή διαφράγματα 4 στρώσεων. Αναπαράγουν συχνότητες από 4Hz έως και 48kHz, ενώ χρησιμοποιούν το νέο L2HC codec μεταφέροντας μουσική με 960Kbps.

Δύο κεραίες προσφέρουν σταθερή ασύρματη σύνδεση ή και σύνδεση με δύο συσκευές. Τα ακουστικά διαθέτουν touch controls και ανιχνεύουν πότε τα έχετε φορεμένα, ώστε να σταματούν την αναπαραγωγή αν δεν τα φοράτε.

Στην μπαταρία τώρα, λειτουργούν έως και 24 ώρες με απενεργοποιημένο το ANC, ενώ φορτίζουν σε μόλις 60 λεπτά. Το κόστος τους ανέρχεται στα €300.

Πέρα από τα ακουστικά η Huawei παρουσίασε και το νέο Porsche Design Huawei Watch GT 2. Πρόκειται για το πιο πολυτελές από τη σειρά GT 2, αφού ενσωματώνει γυαλί από ζαφείρι και πλαίσιο από τιτάνιο. Τα τμήματα της καδένας μπορείτε να τα αφαιρέσετε και με το χέρι για το φέρετε στο μέγεθος του καρπού σας, χωρίς να χρειάζεστε ειδικά εργαλεία. Διαθέτει όλες τις λειτουργίες που διαθέτει το Watch GT 2 Pro και μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για αυτό από εδώ. Το κόστος του διαμορφώνεται στα €700.