Η Huawei παρουσίασε ένα “Apple Watch” με 10 μέρες μπαταρία

Η νέα πρόταση της εταιρίας
08 Μαΐου 2024 09:19
Η Huawei παρουσίασε ένα “Apple Watch” με 10 μέρες μπαταρία

Η Huawei πραγματοποίησε εχθές μία μεγάλη παρουσίαση στο Ντουμπάι, όπου και εμείς παρευρεθήκαμε εκεί για να δούμε όλες τις ανακοινώσεις της εταιρίας. Μεταξύ άλλων, η Huawei αποκάλυψε ένα ολοκαίνουργιο smartwatch που μοιάζει έντονα με τα Apple Watch της Apple, μόνο που η μπαταρία του κρατάει για 10 ημέρες και φυσικά κοστίζει λιγότερα χρήματα.

Ο λόγος γίνεται για το Huawei Watch Fit 3 που ο σχεδιασμός του, όπως θα δείτε και εσείς στο αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό παρακάτω, φέρνει έντονα στα smartwatches της Apple. Το προϊόν είναι αρκετά λεπτό, ενώ ζυγίζει μόλις 26 γραμμάρια και διαθέτει μία AMOLED οθόνη στις 1.82 ίντσες και 77.4% screen-to-body ratio.

Φυσικά, υπάρχουν πολλές τεχνολογίες και χαρακτηριστικά που θα φανούν χρήσιμα στην καθημερινότητά σας, από παρακολούθηση ύπνου, επίγνωση της αναπνοής, παρακολούθηση καρδιακών παλμών με TruSeen 5.5 και εντυπωσιακή ακρίβεια, καθώς και 100 άλλες λειτουργίες δραστηριότητας και πάνω από 660 workout επιλογές για την προπόνησή σας.

Το smartwatch έχει και μετρητή θερμίδων, ο οποίος παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο Huawei Watch GT4, ενώ η εταιρία αναφέρει ότι προσφέρει βελτιωμένα UX γραφικά, τα οποία έχουν επανασχεδιαστεί με πλούσια χρώματα και καλύτερη γραμματοσειρά. Με μία μόνο φόρτιση, το έξυπνο ρολόι μπορεί να κρατήσει έως και 10 ημέρες, ενώ αν είστε ένας power user τότε μπορεί να φτάσει τη μία εβδομάδα άνετα.

Το Watch Fit 3 έχει ανέβει ήδη για pre-order στα καταστήματα και θα ξεκινήσει να πωλείται στην Ευρώπη από τις 22 Μαίου με την τιμή του να ξεκινάει από τα 159 ευρώ. Θα το βρείτε σε Black, Pink, Green και Moon White χρωματισμούς, καθώς και με πολλές επιλογές από bands (λουράκια).