Το Galaxy Watch 3 έρχεται με περισσότερα χαρακτηριστικά και υψηλότερη τιμή  

LTE εκδοχές και στα δύο μεγέθη

Το Galaxy Watch 3 έρχεται με περισσότερα χαρακτηριστικά και υψηλότερη τιμή

Το Galaxy Watch 3 έρχεται να αντικαταστήσει το Galaxy Watch του 2018 και να σταθεί δίπλα στα Galaxy Watch Active και Watch Active 2. Έρχεται σε δύο εκδοχές, 41mm και 45mm και κάθε μία έχει επιλογή Bluetooth ή LTE. Η always-on OLED οθόνη προστατεύεται από Gorilla Glass, ενώ αυξήθηκε το μέγεθός της στις 1.4 ίντσες στη μεγαλύτερη εκδοχή. Είναι επίσης λεπτότερο από τον προκάτοχό του κατά 14% και ελαφρύτερο κατά 15%.

Συνεχίζει να τρέχει την Tizen πλατφόρμα της Samsung και συνεχίζει να διαθέτει μία φυσικά περιστρεφόμενη κορώνα. Στο εσωτερικό έχουμε Exynos 9110, 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Διαθέτει πιστοποιήσεις IP68 και MIL-STD-810G.

Όσον αφορά τις λειτουργίες, μπορεί να μετρά επίπεδα κορεσμού οξυγόνου (SpO2), ενώ ανάλογα τις αγορές (και τις άδειες που μπορεί να πάρει) θα μετράει την πίεση και θα κάνει ηλεκτροκαρδιογράφημα. Η μπαταρία του είναι 247mAh και 340mAh ανάλογα το μέγεθός του και υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση μαζί με την στάνταρ του μαγνητικού pad.

Το Galaxy Watch 3 θα γίνει διαθέσιμο στις 21 Αυγούστου σε Mystic Silver, Mystic Bronze και Mystic Black. Η τιμή ξεκινά από τα €429 για τα 41mm και φτάνει τα €459 για τα 45mm. Όσοι θέλουν να έχουν και LTE συνδεσιμότητα μπορούν να υπολογίσουν €50 παραπάνω.