Το Netflix διαφημίζει shows μεταξύ των επεισοδίων που παρακολουθείτε

Μεγάλη δυσαρέσκεια από τους χρήστες
18 Αυγούστου 2018 06:40
Το Netflix διαφημίζει shows μεταξύ των επεισοδίων που παρακολουθείτε

Το Netflix ψάχνει νέους τρόπους να προτείνει νέο περιεχόμενο στους χρήστες του και ο πιο πρόσφατος συμπεριλαμβάνει την προβολή promos ανάμεσα από τα επεισόδια που παρακολουθείτε. Ο streaming γίγαντας παραδέχτηκε τις δοκιμές στο TechCrunch, σημειώνει ωστόσο πως πρόκειται για ένα πολύ μικρό ποσοστό χρηστών.

Παρόλα αυτά, στο Reddit υπάρχουν δυσαρεστημένοι χρήστες οι οποίοι θεωρούν τα promos αυτά διαφημίσεις και δε θέλουν να βλέπουν διαφημίσεις όταν πληρώνουν κάθε μήνα για μια υπηρεσία.

Το Netflix απάντησε επίσημα στο Cord Cutters News με την εξής δήλωση:

Στο Netflix πραγματοποιούμε εκατοντάδες δοκιμές κάθε χρόνο, ώστε να καταλάβουμε καλύτερα τι μπορεί να βοηθήσει τα μέλη μας να βρουν πιο εύκολα κάτι για να παρακολουθήσουν. Πριν μερικά χρόνια εισαγάγαμε τα video previews στην εμπειρία της τηλεόρασης, επειδή είδαμε πως μειώνει δραματικά το χρόνο που ξοδεύουν τα μέλη μας στην αναζήτηση και τους βοηθούσε να βρουν κάτι που θα θέλανε να δουν ταχύτερα. Από τότε πειραματιζόμαστε ακόμα περισσότερο με video ή προσωπικές προτάσεις για σειρές και ταινίες στην υπηρεσία και συνεχίζουμε να μαθαίνουμε από τα μέλη μας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δοκιμάζουμε αν οι προτάσεις μεταξύ επεισοδίων βοηθούν τα μέλη μας να ανακαλύψουν ιστορίες που θα ευχαριστηθούν πιο γρήγορα. Είναι σημαντικό να σημειώσουμε πως μπορείτε να κάνετε skip ένα video preview οποιαδήποτε στιγμή αν δε σας ενδιαφέρει.