Παίξαμε το Hogwarts Legacy! Αξίζει;

Πρώτες εντυπώσεις από το νέο Harry Potter παιχνίδι
06 Φεβρουαρίου 2023 13:12
Παίξαμε το Hogwarts Legacy! Αξίζει;

Το Hogwarts Legacy, το ολοκαίνουργιο και άκρως αναμενόμενο Harry Potter παιχνίδι αναμένεται σε μερικά εικοσιτετράωρα από τώρα. Έτσι, στο νέο βίντεο του InFeRnoBraVeHeart καναλιού, ο Σάκης και ο Γιώργος μιλάνε για το φιλόδοξο open-world RPG, το οποίο η ομάδα των Unboxholics παίζει εδώ και μερικές ημέρες.

Μέσα από τον player που ακολουθεί, λοιπόν, μπορείτε να μάθετε τις πρώτες μας εντυπώσεις, με ένα αναλυτικό review να ακολουθεί πολύ σύντομα! Enjoy!

Λίγα λόγια για το Hogwarts Legacy

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, το Hogwarts Legacy είναι ένα open-world RPG που αναπτύσσεται από την Avalanche Software (του Disney Infinity) και το οποίο θα μεταφέρει τους fans στον κόσμο της μαγείας των Harry Potter παιχνιδιών. Συγκεκριμένα, ως παίκτες θα αναλάβετε το ρόλο ενός μαθητή στο Hogwarts, έχοντας μάλιστα τη δυνατότητα να διαλέξετε τον οίκο σας και να παρακολουθήσετε τάξεις. Φυσικά δε λείπει η εξερεύνηση, οι μάχες και οι δύσκολες ηθικές αποφάσεις.

Επιπροσθέτως, εκτός από τις μαγικές δεξιότητες που θα είναι πολλές, θα μπορείτε να φτιάξετε μαγικά φίλτρα, charms και άλλα αντικείμενα, ενώ θα υπάρχει και το μάθημα της βοτανολογίας (herbology). Μιας και πρόκειται για RPG παιχνίδι, φυσικά θα μπορείτε να εξοπλιστείτε με ένα σωρό από armors, ενώ θα υπάρχει και το ανάλογο character customization. Επίσης, θα υπάρχουν διάσπαρτα στο χάρτη πολλά beasts με τα οποία θα έρθετε αντιμέτωποι, αλλά και πολλοί γρίφοι που πρέπει να λύσετε.

Αξίζει να αναφερθεί πως στο παιχνίδι δε θα μπορείτε να παίξετε αγώνες Quidditch, ωστόσο θα δίνεται η δυνατότητα να πετάξετε με το μαγικό σας σκουπόξυλο και να εξερευνήσετε το χώρο περίξ του κάστρου του Χόγκουαρτς.

Πολλά από όσα πρέπει να γνωρίζετε για το παιχνίδι θα τα βρείτε αναλυτικά  πατώντας εδώ. 

Το Hogwarts Legacy είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4/Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.