Samsung Galaxy S9 | Νέο leak με τη συσκευασία του

Η κάμερά του θα έχει μεταβλητό διάφραγμα
12 Ιανουαρίου 2018 16:09
Samsung Galaxy S9 | Νέο leak με τη συσκευασία του

Πληροφορίες διέρρευσαν μέσω του Reddit για μία εικόνα η οποία υποτίθεται πως δείχνει την συσκευασία του επερχόμενου Samsung Galaxy S9 που θα ανακοινωθεί τον επόμενο μήνα. Εάν πάρουμε στα σοβαρά αυτήν την φωτογραφία τότε βλέπουμε πως το νέο μοντέλο της Samsung δε διαφέρει σημαντικά από τον προκάτοχό του έαν εξαιρέσουμε βέβαια ορισμένες προσθήκες.

Τα περισσότερα από τα οποία αναγράφονται στο πίσω μέρος του κουτιού δείχνουν αρκετά πειστικά και επιβεβαιώνουν λίγο-πολύ αυτά που περιμέναμε. Η οθόνη θα είναι μία 5.8 ιντσών Quad HD+ AMOLED, θα έχει μία εμπρόσθια κάμερα 8MP, IP68 water and dust resistant rating, scanner ίριδας, 4GB RAM , 64GB εσωτερικού χώρου, υποστήριξη ασύρματης φόρτωσης και ακουστικά τα οποία έχει επιμεληθεί και πάλι η AKG. Πολλοί μπορεί να δυσανασχετήσουν από τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τηλεφώνου, όμως πρόκειται για ένα κουτί μόνο, χωρίς να γνωρίζουμε εάν υπάρχουν επιλογές με μεγαλύτερη RAM και χώρο αποθήκευσης.

Η οπίσθια κάμερα του τηλεφώνου θα είναι μια dual pixel 12MP με optical image stabilization, παρόμοια με του S8, με τη μόνη διαφορά να έγκειται στο γεγονός ότι το διάφραγμα του S9 θα είναι μεταβλητό, έτσι ώστε η κάμερα να αλλάξει μηχανικά και όχι ψηφιακά το εύρος του διαφράγματος για την λήψη καλύτερων φωτογραφιών σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Επίσης θα υπάρχει και η δυνατότητα καταγραφής βίντεο σε super slow-mo στα 1.000 fps. Στο εσωτερικό θα βρίσκεται και ένα λειτουργικό FM radio chip, τουλάχιστον για την έκδοση της Βόρειας Αμερικής.

Δεν είναι σίγουρο αν θα διαθέτει κάποιο face unlocking feature στα πρότυπα του iPhone X ή θα παραμείνει στη σάρωση ίριδας που είδαμε στο S8. Οι δύο εκδόσεις που θα έρθουν με τον Exynos 9810 και Snapdragon 845, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο τα πράγματα όσον αφορά το ξεκλείδωμα της συσκευής.

Η Samsung από την μεριά της αρνήθηκε να σχολιάσει τις εικασίες. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αφού απέχουμε μόλις ένα μήνα από την ανακοίνωση της συσκευής οι φήμες όλο και θα φουντώνουν.