Πληθώρα προϊόντων από την Silverstone στην Computex 2016

Pc cases, τροφοδοτικά και συστήματα υδρόψυξης
03 Ιουνίου 2016 17:17
Πληθώρα προϊόντων από την Silverstone στην Computex 2016

Η Silverstone στην φετινή Computex έφερε μια πληθώρα προϊόντων και μεταξύ άλλων αποκάλυψε νέα PC cases, τροφοδοτικά καθώς και συστήματα υδρόψυξης.

Ξεκινώντας, παρουσίασε το ML07-VR, το οποίο είναι ένα mini-ITX κουτί με προσαρμοσμένη επάνω του μια οθόνη LCD και αποτελεί το όραμα της εταιρίας για το πώς πρέπει να είναι τα συστήματα που χρησιμοποιούνται με VR headsets. Όπως φαίνεται το πρωτότυπο project θέλει να δώσει έμφαση στην φορητότητα.  

Παράλληλα, η Silverstone αποκάλυψε την σειρά κουτιών Primera, η οποία παίρνει το όνομα της από την Ισπανική λέξη "primera’" που σημαίνει "πρώτης τάξης". Η σειρά αποτελείται από δύο κουτιά, τα PM01BR και PM01WA, με μαύρο και άσπρο χρωματισμό αντίστοιχα, τα οποία είναι Full Towers και στοχεύουν τις υψηλές επιδόσεις, ενώ παράλληλα διαθέτουν RGB LEDs στον φωτισμό τους.

 

Επίσης, η Silverstone έδωσε μια γεύση του πρωτότυπου PT25, το οποίο είναι ένα barebone PC, μεγέθους mini-STX, φτιαγμένο για την Gigabyte. Παράλληλα με το PT25, δόθηκε και μια πρώτη γεύση από τα νέα mini-STX κουτιά που ετοιμάζει η εταιρία με ονομασίες VT01, VT02 και VT03.

Ακόμη, αποκαλύφθηκε το SFX-L τροφοδοτικό, με απόδοση 800 W και πιστοποίηση 80 Plus Titanium.

Επιπροσθέτως, είδαμε για πρώτη φορά και το SX800-LTI τροφοδοτικό, από την Titanium σειρά της εταιρίας, με απόδοση 1500 W. Στην σειρά Titanium θα ανήκουν και τα ST-1300TI, ST 1000TI, ενώ παράλληλα και άλλα έξι τροφοδοτικά με απόδοση ισχύος από 600 W έως και 1500 W, με όλα τους να είναι fully modular.

Στην συνέχεια, η εταιρία έφερε στην έκθεση και την σειρά υδροψύξεων Tundra all-in-one, όλα τα μοντέλα της οποίας θα έρχονται με αρκετά μικρότερο μέγεθος water block, κάτι το οποίο πέτυχε η εταιρία με την μεταφορά της αντλίας νερού στο ψυγείο της υδρόψυξης.

Τέλος, η Silverstone παρουσίασε και το το νέο ES02-USB external starter, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να ξεκινήσετε ή να τερματίσετε την λειτουργία του υπολογιστή με χρήση ασύρματου κοντρόλ.