Το O11 VISION είναι το νέο πανέμορφο PC case της της LIAN LI (ΒΙΝΤΕΟ)

Και σχεδιάστηκε σε συνεργασία με την κοινότητα
18 Νοεμβρίου 2023 14:56
Το O11 VISION είναι το νέο πανέμορφο PC case της της LIAN LI (ΒΙΝΤΕΟ)

Η LIAN LI, μια από τις δημοφιλέστερες κατασκευάστριες κουτιών για υπολογιστές, ανακοίνωσε τώρα το ολοκαίνουργιο O11 Vision. Αυτό το πανέμορφο PC case αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την PC Master Race (PCMR) κοινότητα, γνωστή για τους φανατικούς της λάτρεις των PC. Κάπως έτσι, το O11 Vision αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό βήμα στην ήδη εντυπωσιακή γκάμα της LIAN LI, συνδυάζοντας την τεχνογνωσία της με τις επιθυμίες της κοινότητας.

Το O11 Vision είναι ειδικά σχεδιασμένο για την μέγιστη προβολή του hardware, διαθέτοντας πάνελ από γυαλί σε τρεις πλευρές του- την μπροστινή, την επάνω και την αριστερή. Πρόκειται για ένα trend που έχει κυριαρχήσει τα τελευταία χρόνια στα PC cases, αλλά η LIAN LI αποφάσισε να το πάει στα άκρα, αφαιρώντας οποιοδήποτε εμπόδιο. Έτσι, οι τρεις γυάλινες πλευρές ενώνονται χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως στήριγμα που να εμποδίζει την θέα.

Εκτός από την εξωτερική εμφάνιση, η LIAN LI έδωσε έμφαση και στο εσωτερικό, με το κουτί να διαθέτει ένα ευρύ φάσμα χαρακτηριστικών που έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν και πιο πρακτικές ανάγκες. Για παράδειγμα, ένα από τα βασικά χαρακτηριστικά του είναι ο dual-chamber σχεδιασμός, σήμα κατατεθέν της σειράς O11 της LIAN LI, ο οποίος διευκολύνει την καλύτερη διαχείριση των καλωδίων και της ροής του αέρα. Συνολικά, το κουτί έχει σχεδιαστεί για να φιλοξενεί διάφορα συστήματα ψύξης, έχοντας αρκετό χώρο για πολλαπλούς ανεμιστήρες και radiators, ενώ δε λείπουν και πινελιές όπως εύκολα προσβάσιμα φίλτρα σκόνης.

Όσον αφορά την τιμή και την διαθεσιμότητα, το O11 Vision είναι πλέον διαθέσιμο για προ-παραγγελία σε επιλεγμένα καταστήματα. Θα προσφέρεται αρχικά σε δύο χρώματα: σε μαύρο, στην τιμή των $139,99, και σε λευκό, στην τιμή των $149,99. Επιπλέον, μια Chrome έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει σε μεταγενέστερη ημερομηνία, στην ίδια τιμή με τη λευκή έκδοση.

Tags: