Το νέο PC case της Fractal είναι για εκείνους που θέλουν έναν “minimal” υπολογιστή στο σαλόνι τους

Ένα ιδιαίτερο μικρό κουτί για εκείνους που δε θέλουν πολλά πολλά
31 Μαΐου 2023 18:21
Το νέο PC case της Fractal είναι για εκείνους που θέλουν έναν “minimal” υπολογιστή στο σαλόνι τους

Κατά τη διάρκεια του Computex 2023, η γνωστή εταιρία, Fractal αποκάλυψε ένα νέο και ιδιαίτερο PC case ονόματι “Terra”, που απευθύνεται κυρίως σε εκείνους που θέλουν ένα minimal κουτί στο σαλόνι τους, που δεν πιάνει πολύ χώρο. Η τιμή του θα αγγίζει τα 180 δολάρια και θα μπορείτε να το προμηθευτείτε σε τρία διαφορετικά χρώματα, graphite, white και jade.

Πρόκειται για ένα mITX κουτί με ένα ιδιαίτερο σχεδιασμό, ενώ σας δίνει αρκετά μεγάλο χώρο για να κάνετε -σχεδόν- ό,τι επιθυμείτε. Υποστηρίζει διάφορες κάρτες γραφικών με τρία slots έως 322x72x131 ή 322x62x145 mm, ενώ αν έχετε μια πιο μεγάλη κάρτα μπορείτε να της αλλάξετε θέση χάρη στο καλώδιο PCIe 4.0 x16 που βρίσκεται μέσα στο κουτί.

Το Terra υποστηρίζει και μεγάλα τροφοδοτικά SFX-L. Αν δεν έχετε τροφοδοτικό SFX-L θα μπορείτε να βάλετε μέσα δύο SSDs 2,5 ιντσών, αλλιώς θα πρέπει να θυσιάσετε τον έναν.

Το Terra είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο και μπροστά υπάρχει μια ιδιαίτερη επένδυση από ξύλο καρυδιάς για να δώσει μια πιο όμορφη εμφάνιση στο χώρο σας. Στο πλάι, το κουτί έχει και τις εξόδους του για να φεύγει ο αέρας, δίνοντάς σας τη δυνατότητα για καλύτερο “air flow”.

Δείτε φωτογραφίες του Terra:

Η εταιρία υπόσχεται ένα αρκετά καλό cable management, ενώ και ο εξαερισμός θα είναι αρκετός αφού ο αέρας θα φεύγει από το πλάι και σε αυτό θα βοηθάει και ένα 120mm fan (ανεμιστηράκι) που μπορεί να μπει στο «πάτωμα» του κουτιού.

Το Terra θα κυκλοφορήσει στην Αμερική σήμερα 31 Μαΐου, αλλά προς το παρόν δε γνωρίζουμε πότε θα γίνει διαθέσιμο και στα μέρη μας.

Πηγή TweakTown

Tags: