Αυτή η gaming καρέκλα έχει ανεμιστήρα στην πλάτη για να μη «λιώνετε» το καλοκαίρι

Μια ενδιαφέρουσα ιδέα για τα μεγάλα gaming sessions
30 Μαΐου 2023 16:00
Αυτή η gaming καρέκλα έχει ανεμιστήρα στην πλάτη για να μη «λιώνετε» το καλοκαίρι

Οι περισσότεροι gamers σίγουρα είναι εξοικειωμένοι με το βασανιστήριο της ζέστης στα πολύωρα καλοκαιρινά sessions. Τώρα, λοιπόν, η Cougar αποφάσισε να δώσει τη λύση με τη νέα της gaming καρέκλα. Συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της Computer 2023 που λαμβάνει χώρα αυτή την περίοδο, η εταιρία παρουσίασε την NxSys Aero, μια καρέκλα με ανεμιστήρα στην πλάτη για να σας κρατάει δροσερούς.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, όπως μεταφέρει το PC Gamer, αυτή η πρωτοποριακή καρέκλα διαθέτει έναν ARGB ανεμιστήρα των 200 mm που δημιουργεί ένα «μαξιλάρι αέρα» για την πλάτη σας. Η NxSys Aero έχει κομψή και φουτουριστική σχεδίαση, όντας κατασκευασμένη από ένα δροσερό υλικό σε πλέγμα, το οποίο επιτρέπει στον αέρα να ρέει ελεύθερα. Ο ανεμιστήρας βρίσκεται πίσω από το πλέγμα αυτό και η ταχύτητά του μπορεί να ελεγχθεί από ένα ενσωματωμένο χειριστήριο στο πλάι. Πέρα από την ταχύτητα, θα υπάρχει και επιλογή για την προσαρμογή του RGB φωτισμού του ανεμιστήρα ανάλογα με τις προτιμήσεις σας.

Ο ανεμιστήρας λειτουργεί χάρη σε μια μπαταρία που είναι κρυμμένη στο εσωτερικό της καρέκλας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για τα καλώδια. Η μπαταρία μπορεί να κρατήσει αρκετές ώρες, ανάλογα φυσικά με τις ρυθμίσεις. Η καρέκλα συνοδεύεται επίσης από ένα πρόσθετο μαξιλάρι για τη μέση και τον αυχένα, για επιπλέον υποστήριξη και άνεση.

Η Cougar NxSys Aero αναμένεται να κυκλοφορήσει αργότερα φέτος, με τιμή 399 δολάρια. Πρόκειται για μία από τις πιο καινοτόμες καρέκλες gaming στην αγορά και θα μπορούσε να είναι μια εξαιρετική επιλογή για τους παίκτες που ζουν σε περιοχές με υψηλές θερμοκρασίες ή που ιδρώνουν πολύ ενώ παίζουν.