Μεγάλη γκάφα Samsung: Αποκάλυψε πριν την ώρα τους τα νέα της smartphones

Πρώτη επίσημη ματιά στα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6
06 Ιουνίου 2024 10:46
Μεγάλη γκάφα Samsung: Αποκάλυψε πριν την ώρα τους τα νέα της smartphones

Μόλις πριν μερικές ώρες σας ενημερώσαμε για τη μεγάλη γκάφα της Apple που έκανε λάθος στις τεχνικές προδιαγραφές του νέου iPad. Τώρα φαίνεται πως ήταν σειρά της Samsung, η οποία εκ παραδρομής αποκάλυψε πριν την ώρα τους τα νέα αναδιπλούμενα smartphone της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, ένα χρήστης στο Reddit παρατήρησε ότι η Samsung ανάρτησε μόλις μια διαφήμιση στο Καζακστάν για τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6. Το μόνο πρόβλημα είναι πως τα δύο αυτά μοντέλα δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Ναι, η Samsung ξεκίνησε να διαφημίζει smartphones που πρακτικά δεν υπάρχουν!

Φυσικά, αφού το λάθος έγινε θέμα συζήτησης στα social media, ο κορεατικός κολοσσός έσπευσε να αποσύρει την διαφήμιση, ωστόσο η ζημία έγινε ήδη. Η εν λόγω προωθητική εικόνα λοιπόν, μάς χαρίζει την πρώτη επίσημη ματιά στα επερχόμενα foldable της Samsung.

Τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην εικόνα έχει το Galaxy Z Fold 6, στο οποίο μάλλον θα εστιάσει φέτος η Samsung, μετά το περσινό μοντέλο που είχε φέρει μόνο κάποιες μικρές αναβαθμίσεις. Ο σχεδιασμός της συσκευής έχει ανανεωθεί και είναι πιο τετραγωνισμένος. Παράλληλα, ο νέος αυτός σχεδιασμός φαίνεται να είναι και ευρύτερος, όπως έχουν δείξει και κάποιες προηγούμενες διαρροές. Άλλη μια φήμη που μάλλον επιβεβαιώνεται είναι αυτή που έλεγε ότι το Fold 6 θα είναι κατασκευασμένο από τιτάνιο, αφού τα χρώματα στην φωτογραφία θυμίζουν αρκετά αυτά του Galaxy S24 Ultra. Τέλος, η εικόνα αποκαλύπτει και το νέο design που θα έχει το σύστημα των τριών καμερών.

Από την άλλη, το Flip 6 φαίνεται να διατηρεί τον σχεδιασμό του Flip 5. Η μόνη βασική αλλαγή παρατηρείται στις κάμερες που έχουν πλέον χρωματιστό περίγραμμα, ξεχωρίζοντας περισσότερο.

Ακολουθεί η εν λόγω εικόνα.

Να σημειωθεί πως τα Galaxy Z Fold 6 και Galaxy Z Flip 6 της Samsung αναμένεται να αποκαλυφθούν και να κυκλοφορήσουν επίσημα μέσα στον Ιούλιο.