ChatGPT: Έρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις – Κλείδωσε η ημερομηνία

Μάθαμε τι να περιμένουμε
11 Μαΐου 2024 14:01
ChatGPT: Έρχονται μεγάλες αναβαθμίσεις – Κλείδωσε η ημερομηνία

Οι πληροφορίες που σας είχαμε μεταφέρει μόλις επιβεβαιώθηκαν. Η OpenAI μόλις έκανε γνωστό και επίσημα ότι θα πραγματοποιήσει μια ειδική εκδήλωση την Δευτέρα 13 Μαΐου στις 8:00 μ.μ. (ώρα Ελλάδος).

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση, το σόου θα περιλαμβάνει ενημερώσεις για το πασίγνωστο chatbot της εταιρίας, το ChatGPT, καθώς και για το μοντέλο που το τροφοδοτεί, το GPT-4.

Η επίσημη ανακοίνωση της OpenAI ακολουθεί παρακάτω:

Βέβαια, λίγο μετά ο επικεφαλής της OpenAI, Sam Altman, ήρθε να ξεκαθαρίσει τι ακριβώς σκοπεύει να παρουσιάσει η ομάδα του, έτσι ώστε να διαχειριστεί τις προσδοκίες του κόσμου. Σύμφωνα, λοιπόν, με τα λεγόμενα του Altman, η OpenAI δεν είναι ακόμη έτοιμη να αποκαλύψει το GPT-5 μοντέλο, αλλά ούτε και κάποια μηχανή αναζήτησης, όπως υποστήριζαν τελευταία διάφορα ρεπορτάζ.

Για την ιστορία, η ανακοίνωση πως η OpenAI δεν σκοπεύει να αποκαλύψει δική της μηχανή αναζήτησης ήρθε σαν τονωτική ένεση για τη μετοχή της Google, η οποία μέσα σε λίγα λεπτά κατέγραψε σημαντική άνοδο.

Το μεγάλο άλμα στη μετοχή της Google, τη στιγμή που η OpenAI ξεκαθάρισε πως δεν θα αποκαλύψει δική της μηχανή αναζήτησης: