ΦΗΜΗ: Αυτά θα είναι τα χρώματα των iPhone 16 Pro και Pro Max

Τέσσερα στο σύνολο
27 Μαρτίου 2024 14:00
ΦΗΜΗ: Αυτά θα είναι τα χρώματα των iPhone 16 Pro και Pro Max

Οι φήμες για τα επόμενα iPhone της Apple συνεχίζονται και αυτή τη φορά αναφέρονται στα χρώματα των Pro μοντέλων. Αναλυτικότερα, ένα νέο ρεπορτάζ αποκαλύπτει τις τέσσερις χρωματικές αποχρώσεις των iPhone 16 Pro και iPhone 16 Pro Max.

Όπως μαθαίνουμε από το GSMarena, τα δύο πιο ακριβά iPhone 16 μοντέλα θα φέρουν δύο χρώματα από τα παλιά -που μάλλον ήθελαν αρκετοί καταναλωτές. Η νέα φήμη αναφέρει ότι η Apple σκοπεύει να επαναφέρει το Space Black χρώμα, ενώ παράλληλα θα υπάρξει και μία άλλη έκδοση με “Rose” -μάλλον Rose Gold.

Εκτός από τους συγκεκριμένους χρωματισμούς, η φήμη λέει ότι τα iPhone 16 Pro θα έρθουν και σε λευκό, αλλά και γκρι χρώμα. Το “Natural Titanium” θα είναι το επόμενο “Grey” χρώμα των τηλεφώνων και το “White Titanium” θα είναι ελαφρώς πιο άσπρο σε σχέση με αυτό του iPhone 14 Pro.

Η πηγή που έχει αυτές τις φήμες φέρεται να ήταν ακριβής σχετικά με την κυκλοφορία του μωβ χρώματος στα iPhone 14 Pro στο παρελθόν, κάτι που φυσικά δεν κάνει αυτόματα αυτές τις προβλέψεις ακριβείς. Καλό θα ήταν να λάβετε όλες τις παραπάνω πληροφορίες με κάθε επιφύλαξη.

Τα iPhone 16 αναμένεται να αποκαλυφθούν αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Tags: