Η Apple ανακοίνωσε νέες θήκες για τα iPhone 15 – Δείτε τα χρώματα

Νέες προτάσεις με διαφορετικά χρώματα
05 Μαρτίου 2024 23:45
Η Apple ανακοίνωσε νέες θήκες για τα iPhone 15 – Δείτε τα χρώματα

Η Apple μόλις ανακοίνωσε νέες θήκες σιλικόνης για όλα τα iPhone 15 μοντέλα, έτσι ώστε να σας βάλει στο κλίμα για την άνοιξη. Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η εταιρία κυκλοφορεί νέες θήκες, καθώς σχεδόν σε κάθε σεζόν, φέρνει νέα χρώματα στις θήκες των τηλεφώνων της.

Πιο συγκεκριμένα, ανακοινώθηκαν τέσσερα νέα χρώματα στις MagSafe θήκες σιλικόνης, τα οποία είναι τα Soft Mint, Sunshine, Light Blue και Pink για τα iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro και iPhone 15 Pro Max. Η πρώτη θήκη έχει ένα ανάλαφρο χρώμα μέντας, η δεύτερη μία πορτοκαλί απόχρωση, η τρίτη είναι σε ανοιχτό μπλε και η τέταρτη και τελευταία σε ροζ.

Δείτε τις θήκες παρακάτω:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι η Apple φέρνει σχεδόν τους ίδιους χρωματισμούς και σε Apple Watch λουράκια, με τα Soft Mint και Ocean Blue σε Sport loop μορφή, τα Soft Mint, Sunshine και Light Blue σε απλά Sport Bands και τα Sunshine, Light Blue και Raspberry σε Braided Solo Loop.

Οι θήκες κυκλοφορούν ήδη μέσα από όλα τα Apple Stores παγκοσμίως, αλλά δεν είναι γνωστό πότε ακριβώς θα έρθουν και στην Ελλάδα, μιας και στη χώρα μας δεν υπάρχει επίσημο κατάστημα της Apple.

Tags: