Mπλακ άουτ σε Facebook, Instagram και Messenger: Αυτές είναι οι καλύτερες αντιδράσεις και τα memes

Στήθηκε γλέντι στην πλατφόρμα Χ του Elon Musk
05 Μαρτίου 2024 21:58
Mπλακ άουτ σε Facebook, Instagram και Messenger: Αυτές είναι οι καλύτερες αντιδράσεις και τα memes

Την ώρα που το μπλακ άουτ των Facebook, Instagram και Messenger προκάλεσε πανικό σε παγκόσμια κλίμακα μιας και οι γνωστές πλατφόρμες της Meta είχαν "πέσει" παντού, είχε στηθεί γλέντι σε άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το Χ (πρώην twitter) και το TikTok

Ειδικά το Χ ήταν πάντοτε το στήριγμα των χρηστών του ίντερνετ σε στιγμές που τα δημοφιλέστερα Facebook και Instagram παρουσίαζαν προβλήματα. Το ότι όλοι οι χρήστες άρχισαν να συρρέουν στην social πλατφόρμα του Elon Musk, δεν πέρασε ασχολίαστη και από τον ίδιο τον μεγιστάνα, ο οποίος με δύο αναρτήσεις του τρόλαρε και καυτηρίασε την κατάσταση που επικρατούσε πριν μερικές ώρες. 

Τα προβλήματα άρχισαν αν εμφανίζονται γύρω στις 17:00 το απόγευμα ώρα Ελλάδος και άρχισαν να επιλύονται σταδιακά λίγο μετά τις 19:00, αφήνοντας αποκομμένους για πάνω από δύο ώρες τους δισεκατομμύρια χρήστες της Meta. Σύμφωνα με το Downdetector μάλιστα οι αναφορές άγγιξαν 'εκτοξεύθηκαν' καθώς ξεπέρασαν τις 612.000, όπως αποκαλύπτει και το γράφημα παρακάτω: 

Οι απανταχού χρήστες των social media όμως δεν αντιστάθηκαν στις χιουμοριστικές αντιδράσεις και τα memes τόσο στην Ελλάδα όσο και το εξωτερικό. Για αυτόν τον λόγο συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο ξεκαρδιστικά και ομολογουμένως καλύτερα memes που κυκλοφόρησαν για το σημερινό παγκόσμιο μπλακ άουτ των Facebook και Instagram. Απολαύστε τα παρακάτω: