Πήγε να παντρευτεί φορώντας Apple Vision Pro δίπλα στη νύφη!

Είναι η πιο 2024 φωτογραφία που έχουμε δει;
01 Μαρτίου 2024 21:11
Πήγε να παντρευτεί φορώντας Apple Vision Pro δίπλα στη νύφη!

Μια ακόμη περίπτωση τεχνολογικής φρενίτιδας που προκάλεσε το Apple Vision Pro είναι αυτή ενός γαμπρού που πήγε στον γάμο του φορώντας το mixed reality headset της Apple την ώρα που έβγαζαν γαμήλιες φωτογραφίες. 

O κόσμος δείχνει να έχει ξεφύγει όσον αφορά την χρήση του spatial computer headset της Apple σε δημόσια μέρη, όπως περπατώντας, τρώγoντας σε εστιατόρια, σε καφετέριες, σε μέσα μαζικής μεταφοράς, κάνοντας μπάνιο σε πισίνες, ακόμη και όταν οδηγούν, προκαλώντας την άμεση αντίδραση του Υπουργείου μεταφορών των ΗΠΑ

Η περίπτωση του Jacob Wright, ενός μηχανικού software, που ήθελε να παντρευτεί την αγαπημένη του συγκαταλλέγεται σε αυτές τις ακραίες. Συγκεκριμένα μοιράστηκε φωτογραφίες του γάμου του, όπου δίπλα στην απαστράπτουσα νύφη, η οποία κρατούσε το μπουκέτο λουλουδιών της, αυτός φορούσε το Apple Vision Pro. Τις φωτογραφίες που ανέβασε όμως στην πλατφόρμα του Χ (πρώην Twitter) δεν λογάριασε την αντίδραση του κοινού που τον σχολίασε ποικιλοτρόπως. 

Κυρίως γιατί η έκφραση της ξανθιάς νύφης ήταν αυτή της απογοήτευσης και της απόγνωσης για το θέαμα του αγαπημένου της. Μιλώντας στο μέσο SFGate, η νύφη ονόματι Cambree Wright είπε πως "το βρήκε κάπως creepy" και "λιγάκι απόκοσμο" το γεγονός, λέγοντας μάλιστα ότι προσπάθησε να πείσει τον σύζυγό της επανειλημμένα να μη το φορέσει στης γαμήλιες φωτογραφίες τους. "Γυρνάω για ένα λεπτό το κεφάλι μου και το επόμενο το φοράει ήδη" είπε για τις γαμήλιες φωτογραφίες τους. Ωστόσο είπε ότι δεν είναι νευριασμένη με την απόφαση του συζύγου της, κι ας φάνηκε έτσι στις φωτογραφίες. "Δείχνω τσατισμένη στη φωτογραφία. Δεν ήμουν όμως στην πραγματικότητα. Το θεώρησα αστείο", είπε η Cambree Wright. 

Ο γαμπρός μιλώντας στο Futurism ανέφερε ότι έχει αποκτήσει την "κακή συνήθεια" να κουβαλάει μαζί του το Apple Vision Pro όπου κι αν πηγαίνει. Το ζευγάρι αποκάλυψε κιόλας ότι ο Jacob δεν φόρεσε το Apple Vision Pro την ώρα που ήταν μέσα στην εκκλησία και πραγματοποιούνταν η τελετή.

Η αλήθεια είναι πως μόλις μπήκαμε στον τρίτο μήνα του 2024 και ήδη έχουμε γίνει μάρτυρες της πιο "2024" εικόνας μέχρι σήμερα.