Η Apple δουλεύει στην πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της

Αναμένεται να κυκλοφορήσει μεταξύ 2026 και 2027
03 Φεβρουαρίου 2024 16:45
Η Apple δουλεύει στην πρώτη αναδιπλούμενη συσκευή της

Υπάρχουν πολλές φήμες τα τελευταία χρόνια που λένε ότι η Apple πρόκειται να ακολουθήσει τη “μοδα” των αναδιπλούμενων συσκευών. Διάφορα ρεπορτάζ αναφέρουν κατά καιρούς ότι η εταιρία έχει στα σκαριά ένα αναδιπλούμενο “iPhone” και μόλις ήρθαν στη δημοσιότητα νέες πληροφορίες που ρίχνουν κι άλλο λάδι στη φωτιά.

Αναλυτικότερα, νέες αναφορές από την Κορέα κάνουν λόγο ότι η Apple εργάζεται αυτή τη στιγμή σε ένα foldable τηλέφωνο, το οποίο θα μπορούσε να κυκλοφορήσει το 2026 ή το 2027. Το ρεπορτάζ συνεχίζει λέγοντας ότι αυτή η συσκευή θα είναι περίπου 7 έως 8 ίντσες και θα μπορούσε κάλλιστα να αντικαταστήσει το iPad mini. Ωστόσο, οι προδιαγραφές και τα χαρακτηριστικά του δεν έχουν ακόμη οριστικοποιηθεί.

Επίσης, ακούγεται ότι η Apple δοκιμάσει ένα νέας γενιάς iPad mini με OLED οθόνη, αλλά αυτό δεν είναι σίγουρο αν πάρουμε υπόψιν και τις παραπάνω φήμες που λένε ότι η αναδιπλούμενη συσκευή θα αντικαταστήσει το iPad mini.

Προς το παρόν αυτές είναι οι μοναδικές νέες πληροφορίες όσον αφορά τη foldable συσκευή που ετοιμάζει η Apple, η οποία φαίνεται ότι βρίσκεται ακόμα πολλά χρόνια μακριά από την κυκλοφορία της. Εσείς θα θέλατε να δείτε ένα αναδιπλούμενο προϊόν που θα φέρνει σε iPhone και iPad μαζί; Πείτε μας στα σχόλια!