Το απόλυτο “πολυσκόπιο“ για το σπίτι - Θερμόμετρο, οξύμετρο, ΗΚΓ και στηθοσκόπιο σε μία συσκευή

Από την Withings
08 Ιανουαρίου 2024 10:28
Το απόλυτο “πολυσκόπιο“ για το σπίτι - Θερμόμετρο, οξύμετρο, ΗΚΓ και στηθοσκόπιο σε μία συσκευή

Ένα gadget που ξεχώρισε στη φετινή CES έρχεται από την Withings και απευθύνεται σε αυτούς που θέλουν να έχουν τα απαραίτητα ιατρικά αξεσουάρ στο σπίτι τους. Το BeamO είναι ένα "όλα-σε-ένα" διαγνωστικό εργαλείο και η εταιρία το χαρακτηρίζει ως ένα “πολυσκόπιο”.

Το BeamO λειτουργεί ως ηλεκτρονικό θερμόμετρο για να μετρήσει τη θερμοκρασία σας, ως οξύμετρο για να μετρήσει την οξυγόνωση του αίματος, μπορεί να πραγματοποιήσει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα και λειτουργεί επίσης ως ένα ψηφιακό στηθοσκόπιο, επιτρέποντάς σας να ακούσετε τους ήχους του στήθους σας και να στείλετε το αρχείο στο γιατρό σας για περαιτέρω ανάλυση.

Το BeamO είναι εξαιρετικά ελαφρύ δεδομένων των δυνατοτήτων του. Μπορείτε να επιλέξετε την εξέταση που θέλετε μέσω του joystick που διαθέτει, ενώ πέρα από την οθόνη που διαθέτει, συνοδεύεται και από μία εφαρμογή για το τηλέφωνο που θα σας καθοδηγήσει για τη χρήση του. Είναι επαναφορτιζόμενο και η μπαταρία διαρκεί για μήνες πριν χρειαστεί ξανά φόρτιση.

Η  Withings λέει πως το BeamO θα μπορεί σύντομα να πραγματοποιήσει και ανίχνευση κολπικής μαρμαρυγής, μόλις πάρει τις απαραίτητες εγκρίσεις από τον FDA. Πέρα από τη χρήση στο σπίτι, μένει να αποδειχθεί και πόσο χρήσιμο μπορεί να γίνει για την τηλεϊατρική.

Η τιμή του διαμορφώνεται στα $250.