Έτσι γίνεται το τιτάνιο του iPhone 15 Pro μετά από χρήση;

Επιρρεπές στις δαχτυλιές μοιάζει το νέο υλικό
15 Σεπτεμβρίου 2023 21:04
Έτσι γίνεται το τιτάνιο του iPhone 15 Pro μετά από χρήση;

Πέρα από τον A17 Pro επεξεργαστή και τις αναβαθμίσεις στο σύστημα καμερών, το νέο υλικό κατασκευής των iPhone 15 Pro είναι ίσως το πιο πολυδιαφημισμένο χαρακτηριστικό τους. Συγκεκριμένα, η παρουσίαση της Apple έδωσε τεράστια έμφαση στο γεγονός ότι τα νέα Pro μοντέλα θα είναι ελαφρύτερα και ανθεκτικότερα χάρη στο τιτάνιο, αλλά και συγχρόνως θα είναι και τα iPhone με τα λεπτότερα πλαίσια οθόνης. Μάλιστα, η Apple διευκρίνισε πως το υλικό κατασκευής είναι Grade 5 τύπου τιτάνιο, όντας το ίδιο ακριβώς με αυτό που χρησιμοποιήθηκε στο Mars Rover της NASA.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες κάνουν το γύρο του διαδικτύου μερικές όχι και τόσο…κολακευτικές εικόνες. Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο πλαίσιο των iPhone 15 Pro μπορεί θεωρητικά να είναι ένα εξαιρετικά premium υλικό, αλλά οι πρώτες ενδείξεις δείχνουν ότι θα είναι και τρομερά επιρρεπές στις δαχτυλιές. Το αποτέλεσμα είναι μετά από λίγα λεπτά χρήστης τα πλαϊνά της συσκευής να φαίνονται οφθαλμοφανώς «βρώμικα».

Οι εικόνες έρχονται από τους δημοσιογράφους και τα μέσα που προσκάλεσε η Apple στο χώρο της για την παρουσίαση των συσκευών και είχαν τη δυνατότητα να τα δοκιμάσουν αυτοπροσώπως για κάποια λεπτά. Αυτά τα λεπτά ήταν όμως αρκετά για να γεμίσουν οι συσκευές δαχτυλιές.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως ακόμη δεν είμαστε απολύτως βέβαιοι αν όντως το τιτάνιο του iPhone 15 Pro γίνεται έτσι μετά από λίγη χρήση. Μέχρι οι συσκευές να κυκλοφορήσουν και περισσότεροι χρήστες να τις πιάσουν στα χέρια τους δεν μπορούν να εξαχθούν ξεκάθαρα συμπεράσματα, αφού η συγκεκριμένη περίπτωση μπορεί να οφείλεται σε κάποιον με ασυνήθιστα λιπαρή επιδερμίδα ή ίσως να συνέβη μετά από πολλές ώρες χρήστες και πολλές εναλλαγές από χέρι σε χέρι, μιας και στο event παρευρέθηκαν χιλιάδες καλεσμένοι.

Όπως και να έχει, ακολουθούν οι εικόνες που έχουν αρχίσει να γίνονται viral στα social media:

Tags: