Apple Watch Ultra 2: Γίνεται πιο... Ultra με ακόμη πιο φωτεινή οθόνη και αθλητικά χαρακτηριστικά

Γνωρίστε την ανανεωμένη βερσιόν του ανθεκτικότερου Apple Watch
12 Σεπτεμβρίου 2023 21:00
Apple Watch Ultra 2: Γίνεται πιο... Ultra με ακόμη πιο φωτεινή οθόνη και αθλητικά χαρακτηριστικά

H Apple ξεκίνησε το Wonderlust event με ανακοινώσεις για τα Apple Watch ώστε να φύγουν από τη μέση αυτά, πριν το κυρίως πιάτο των iPhone 15

Έτσι ανακοινώθηκαν τα Apple Watch Series 9 και η νέα έκδοση του Apple Watch Ultra. Γνωρίστε λοιπόν το Apple Watch Ultra 2, το οποίο είναι ελαφρώς πιο... Ultra από το περσινό με μερικές βελτιώσεις στην οθόνη, τις tracking δυνατότητες και φυσικά το chip του. 

Όπως το Series 9 έτσι και αυτό έρχεται εξοπλισμένο με το S9 chip της Apple το οποίος είναι κατά 60% γρηγορότερο στη CPU και 30% στη GPU, ενώ οι Neural Engine του είναι εξελιγμένη και διπλάσια βελτιωμένη σε ταχύτητα επεξεργασίας. Έτσι το dictation γίνεται ακόμη πιο γρήγορα επιτρέποντας την υπαγόρευση με φωνή να γίνεται και με μεγαλύτερη ευστοχία. 

Ακόμη πιο βελτιωμένη είναι η οθόνη του Watch Ultra 2 με τη φωτεινότητά της να φτάνει τα 3000 nits και να κατεβαίνει μέχρι και το 1 nit όπου χρειάζεται. Το Night mode επίσης ενεργοποιείται αυτόματα στο σκοτάδι χάρη στο νέο ambient αισθητήρα. Είναι η φωτεινότερη οθόνη που υπήρξε ποτέ σε Apple Watch. 

Η ανθεκτικότητά του στις αντίξοες συνθήκες για τους αθλητικούς τύπους έχει δοκιμαστεί στα μεγαλύτερα βάθη και τα υψώματα βουνών έως 9000 μέτρα. Η μπαταρία του επίσης παραμένει στις 36 ώρες και 72 ώρες σε low power mode. 

Η τιμή του Watch Ultra 2 θα ξεκινάει από τα $799.