MrBeast: Έσπασε για τρίτη συνεχόμενη φορά το δικό του ρεκόρ προβολών στο YouTube

Το “Threepeat“ του μεγαλύτερου σε subscribers YouTuber του κόσμου
21 Αυγούστου 2023 10:25
MrBeast: Έσπασε για τρίτη συνεχόμενη φορά το δικό του ρεκόρ προβολών στο YouTube

Συνεχίζει να αψηφά τον αλγόριθμο του YouTube, ο MrBeast και με το νεότερό του βίντεο να καταρρίπτει το ρεκόρ προβολών που είχε θέσει ο ίδιος του με το προηγούμενο βίντεο του καναλιού. 

Ο κατά κόσμον Jimmy Donaldson, που είναι και ο μεγαλύτερος YouTuber του κόσμου βάσει αριθμού συνδρομητών, έσπασε για τρίτη φορά το ρεκόρ που είχαν θέσει τα δύο προηγούμενα βίντεο του καναλιού του. 

Το σερί ξεκίνησε με το βίντεο "7 Days Stranded at Sea" όπου ο MrBeast μαζί με την ομάδα του προσπάθησαν να επιβιώσουν για 7 μέρες πάνω σε μια σχεδία στη μέση της θάλασσας. Έπειτα μια βδομάδα μετά ήρθε το βίντεο με τίτλο "$1 vs $250.000 Vacation" όπου έκαναν διαφορετικού κόστους διακοπές. Το ρεκόρ όμως των περισσότερων προβολών μη μουσικού βίντεο μέσα σε 24 ώρες έσπασε για τρίτη σερί φορά χάρη στο βίντεο με τίτλο "Every Country on Earth Fights for $250.000" το οποίο ανέβηκε στις 19 Αυγούστου.

Σε αυτό πρακτικά έκανε μια παραλλαγή των παιχνιδιών της σειράς-φαινομένου "Squid Game" του Netflix και των Ολυμπιακών Αγώνων, ονομάζοντάς το δικό του ως "Beast Games", το οποίο είχε καταρρίψει το ρεκόρ με 59.4 εκατομμύρια προβολές, ενώ μέχρι την ώρα γραφής αυτού του άρθρου μετράει πάνω από 68 εκατομμύρια προβολές. 

Το "Threepeat' του ανέβασε ο MrBeast μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter/X δείχνοντας και το σερί των προβολών που σημείωσαν τα βίντεό του στο YouTube και τα οποία έγιναν τρομερά viral τις τελευταίες τρεις εβδομάδες.

Το κυρίως YouTube κανάλι του MrBeast μετράει πλέον πάνω από 177 εκατομμύρια συνδρομητές παγκοσμίως.