Ο Zuckerberg δε θέλει να χάσει βάρος - Η πιθανότητα του αγώνα με τον Elon Musk διατηρείται

Δε θα μειώσει το βάρος του
03 Αυγούστου 2023 10:00
Ο Zuckerberg δε θέλει να χάσει βάρος - Η πιθανότητα του αγώνα με τον Elon Musk διατηρείται

Πρόσφατα, ο Mark Zuckerberg δήλωσε ότι αμφιβάλλει εάν θα γίνει τελικά ο αγώνας MMA μεταξύ εκείνου και το Elon Musk. Φαίνεται πως η νεότερη εξέλιξη όσον αφορά την τιτανομαχία μεταξύ των δύο δισεκατομμυριούχων απομακρύνει το ενδεχόμενο να βρεθούν οι δυο τους στο ρινγκ.

Ωστόσο, ο Zuckerberg προέβη σε μερικές νέες δηλώσεις τώρα μέσα από την πλατφόρμα της Meta, Threads, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για το πόσες θερμίδες καταναλώνει μέσα στην ημέρα του, ίσως σε περίπτωση που γίνει τελικά ο αγώνας με τον Musk.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, δε θέλει να μειώσει το βάρος του και γι’ αυτό το λόγο καταναλώνει περίπου 4000 θερμίδες την ημέρα για να αντισταθμίσει όλα όσα κάνει μέσα στη μέρα του. Μάλιστα, λέει ότι όλα όσα τρώει είναι πολύ νόστιμα.

Δεν μειώνω το βάρος μου, οπότε χρειάζομαι -4000 θερμίδες την ημέρα για να αντισταθμίσω όλη τη δραστηριότητα που κάνω. Και είναι τόσο νόστιμα…

Δείτε την εικόνα από τη δημοσίευσή του στο Threads:

Χάρη στις πρόσφατες πληροφορίες που μεταφέρει το Reuters, ο Mark Zuckerberg εξέφρασε την αμφιβολία του για το ενδεχόμενο να συμβεί η αναμέτρηση. Πιο συγκεκριμένα, το Reuters εξασφάλισε αποκλειστικά ηχητικό ντοκουμέντο από το πρόσφατο town hall της Meta, εκεί όπου κάποιος υπάλληλος τον ρώτησε αν θα γίνει τελικά ο αγώνας.

Εκείνος απάντησε εκφράζοντας την πεποίθηση ότι "δεν είναι σίγουρος εάν θα συμβεί" o αγώνας ΜΜΑ με τον μεγάλο του αντίπαλο τον Elon Musk.

Για την ιστορία, η τεράστια αυτή κόντρα έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που έχουν μπλεχτεί μέχρι και κυβερνήσεις, αφού οι μεγιστάνες θέλουν να λύσουν τις διαφορές του σε MMA αγώνα, με την Ιταλία να προσφέρει το Κολοσσαίο για την εκδήλωση.